Elektriciteit in de camper

Elektriciteit in de camper, hoe doen wij dat?

Accessoires

Natuurlijk wil je elektriciteit in de camper. Ook als er geen stopcontact in de buurt is. Wij kunnen niet zonder, maar wat heb je daarvoor allemaal nodig? En hoe lang wil je ‘vrij’ kunnen staan? In deze eerste video van een serie laten we je zien wat wij gaan inbouwen.

Elektriciteit in de camper: lithium, zonnepaneel, omvormer?

Elektriciteit in de camper. Je loopt al snel het risico dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Agm, gel, lood of een lithium accu? Eén of twee zonnepanelen? Een omvormer? Omdat wij onze camper ook als rijdend kantoor gebruiken en meer dan een beetje onderweg zijn, kunnen we echt niet zonder goede elektriciteitsvoorziening in onze camper. We laten je in onderstaande video zien wat je nodig hebt. Daarvoor gaan wij op bezoek bij Stroomwinkel.nl. Die zijn onder andere dealer van het Nederlandse merk Victron. Zeer bekend in de botenwereld en de duurdere campers. Chauvinistisch? Misschien, maar ook gewoon een goed product. We gaan samen kijken wat voor onze nieuwe Campingtrend-camper op het gebied van elektriciteit de beste oplossing is. Sta je ook voor de keus? Kijk dan vooral even mee.

Dit is de eerste video van een serie. In de volgende video leggen we je uit hoe jij de energiebalans van je camper op orde krijgt en later gaan we ook de gekozen apparaten laten inbouwen.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant