kcj 2019

Eindeloos ontdekken in Utrecht

Beurzen

Vanaf vandaag kan het weer: de nieuwste tenten, vouwwagens, accessoires, caravans en campers bekijken. Tot en met 13 oktober in Utrecht: de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

Nieuws en primeurs in Utrecht

De wereldpremière van een nieuw vouwwagenconcept. De nieuwste indelingen. De laatste modellen. De leukste gadgets. In hal 9 het Exotenplein en het Innovatieplein. Alles wat nieuw en exotisch is in één hal. En als je dat wilt, kun je midden in Utrecht overnachten in je vouwwagen, caravan, tent of camper. Op parkeerterrein P2: de NKC camping. En sla in hal 12 zeker het Hal(f) 12 Prijzenfestival niet over.

Huren om het zeker te weten

Zie je door de bomen van het ruime aanbod je best passende indeling niet meer? Kies er dan voor om een keer te huren. Vaak is daarna heel veel duidelijk. Maar je kunt in Utrecht ook testen en proefrijden. Misschien ben je er meteen al uit. Meer informatie nodig? Bezoek dan het Kampeer- en het Campertheater. Reisverhalen, tips en workshops alle dagen door.

Winterkamperen en off road

Verder zijn er natuurlijk de talloze terrassen en activiteiten voor kinderen. Ook kun je zien hoe je een heerlijk eenpansgerecht op de campingtafel zet. Kookworkshops vinden plaats in hal 10. Hier vind je ook alle accessoires. Dit jaar is er extra aandacht voor winterkamperen en off road kamperen. Volop tips en informatie. Fietsen uitproberen kan op het fietsparcours. Maak bijvoorbeeld een ritje op de nieuwste modellen opvouwbare e-bikes. Je krijgt een advies op maat. Eindeloos ontdekken. Trek er vooral een volle dag voor uit.

Naar de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Campingtrend Liveshows vanaf KCJ

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant