ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Einde Camping Cheque
Einde Camping Cheque
Nieuws

Einde Camping Cheque

  1. 8 maart 2018, 9:00
  2. 0 Reacties

De beroemde Camping Cheque – waarmee kampeerders in het laagseizoen voordelig konden overnachten op aangesloten campings – gaat verdwijnen. Tegoeden op de cheque zijn nog bruikbaar, maar opwaarderen is niet meer mogelijk.

Klachten over bereikbaarheid

Camping ChequeBij de NKC kwamen diverse klachten binnen. Zo zouden tegoeden zijn verdwenen en is de organisatie slecht bereikbaar. Dat laatste werd meteen toegegeven. Een Nederlands telefoonnummer staat doorgeschakeld naar de organisatie in Frankrijk. Vertraging bij het verspreiden van de nieuwsbrief zou de oorzaak zijn van overbelasting van de telefoonlijn. Mensen die problemen ervaren met het doorschakelen, kunnen ook een mail sturen naar contact@campingtravelclub.com. Ook is de nieuwe website www.campingtravelclub.nl nog niet op orde. Ze werken er hard aan.

Tegoeden zijn inderdaad niet onbeperkt houdbaar. Op de Silvercard is dat twee en op de Goldcard vier jaar. Dat staat ook duidelijk in de algemene voorwaarden. Maar niet iedereen heeft dat blijkbaar in de gaten. Besloten is nu dus dat de Camping Cheque gaat verdwijnen.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS