ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Eezi Awn introduceert daktent Dart
Eezi Awn introduceert daktent Dart
Tent

Eezi Awn introduceert daktent Dart

  1. 3 juni 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Eezi-Awn lanceerde zijn nieuwe model daktent: de Dart. Dit is een hardcover met Zuid-Afrikaanse kwaliteit. Dat betekent een katoenen doek en dikke kwaliteitsritsen. De Dart is 10 centimeter langer dan andere daktenten. Lekker languit liggen dus.

Robuuste tweepersoons hardcover

De Dart is – in vergelijking met de eveneens Zuid-Afrikaanse WildEarth – net even beter afgewerkt. En dan is hij ook nog eens aangenamer geprijsd. De Dart heeft aan de hoge kant een luifeltje dat luchten ook bij slecht weer mogelijk maakt. De twee harde schalen zijn voorzien van een uniek sluitsysteem. Ze zijn robuust genoeg om ook bij een off road-trip de schalen op elkaar te houden. De Dart is er vooralsnog in drie kleuren: safari, groen en grijs. De schaal is standaard uitgevoerd in het wit.

Eezi Awn

Binnen is genoeg plaats om languit te liggen. De buitenmaat is 220 centimeter in de lengte en 140 centimeter in de breedte. De matras meet 135 bij 210 centimeter. Dat is 10 centimeter langer dan andere tenten. De Eezi-Awn Dart weegt 70 kilo. De ladder weegt 7 kilo. Hij is geschikt voor twee personen en kost 3000 euro.

www.eeziawn.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS