ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Eerste Live-event Campingtrend
Nieuws

Eerste Live-event Campingtrend

 1. 15 mei 2018, 21:00
 2. 1 Reacties

Ons eerste Live-event ging vanavond de lucht in. Vanuit Duitsland brachten we live het laatste nieuws, vlak na de persconferentie van Hymer en Eriba. Ondanks  een niet geheel vlekkeloze verbinding was het enthousiasme er niet minder door.

Live in de prijzen

Als je live aanwezig was op Facebook, kon je rechtstreeks reageren, vragen stellen en meedoen aan de prijsvragen. Zo ging er vanavond een retro-koelbox van Bo-Camp uit plus een Thetford Fresh-Up set. Nieuws was er natuurlijk ook. We lieten de nieuwe modellen van Eriba en Hymer zien, we hadden een filmpje over de Fresh-Up set van Thetford en we hadden een primeur met de HY4 van Al-Ko: een heel interessant systeem met hydraulische stelpoten onder een camper. Mocht je de Live-uitzending gemist hebbben kun je het hier nog een keer terugkijken.

Volgende week nóg een keer

Wil je prijzen winnen en als eerste de nieuwtjes horen? Zorg dan dat je volgende week dinsdag om 19.00 uur opnieuw achter je computer zit en Campingtrend-Facebook hebt aanstaan. Dan volgt nameliijk Live-event nummer 2. En ja, we gaan proberen of het ook zonder onderbrekingen kan. Tot volgende week!

Campingtrend Live-event 1

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Gerard - woensdag 16 mei 2018 

  Ik heb vorig jaar een 2e hands Fendt caravan gekocht en zo’n thetford fresh-up set zou heel welkom zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Gerard Slingerland

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws, Video NIEUWS