Skoda

Een Skoda aan je tent?

Nieuws

Maak van je Skoda een kampeermiddel met een tent die je oppompt en vastmaakt aan je auto. En – net zoals de vroegere gereedschapsset – zit de pomp er standaard bij. Er komt geen tentstok aan te pas.

De kampeer Skoda

Onlangs vertelden we nog over de nieuwe Land Rover Defender 110 met daktent. Schitterend natuurlijk, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Dat het ook goedkoper kan, bewijst de Tsjechische Volkswagen-dochter Skoda. Het merk gaat terug naar de roots van het kamperen: de tent. Deze tent past aan de achterkant van de auto. Je kunt die hoofdtent aan beide kanten verder uitbreiden met een slaapcabine en een bijzettent. Dan heb je heel wat extra ruimte. Wil je met je auto de omgeving verkennen? Dan kun je de tent gewoon laten staan.

De tent kost 760 euro. De bijzettent kost 255 euro. De slaapcabine heb je voor 94 euro. Koop je deze drie onderdelen als complete set, dan krijg je er nog lakbeschermfolie bij. De complete set kost 1049 euro. Hij is te koop via de Skoda-dealer. Voor dat bedrag maak je van je Skoda een kampeermiddel. De tent weegt zo’n 10 kilo en past o.a. op de Skoda Kodiaq en Karoq. Ook op de Superb Combi of Octavia Combi. En waarschijnlijk ook wel op een aantal andere merken.

Naar de site van Skoda.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant