ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Een nieuwe tent voor jouw Camp-let?
Een nieuwe tent voor jouw Camp-let?
Vouwwagens

Een nieuwe tent voor jouw Camp-let?

  1. 3 december 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Heb je een oudere Camp-let? Misschien is de wagen nog wel goed, maar is het tentdoek aan vervanging toe? In december en januari kun je de tent van jouw Camp-let tegen een aantrekkelijke prijs door een compleet nieuwe Classic-tent vervangen.

Camp-let opfrisbeurt voor weinig

Een nieuwe tent biedt je alle voordelen van de bekende Isabella-materialen zoals een hoge functionaliteit en lange levensduur. Alle tenten zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen zoals Isacryl.  Dat is ademend materiaal voor een optimaal binnenklimaat in de tent. Natuurlijk staat Isabella garantr voor een modern design en exclusieve finish. Je hebt daarbij de mogelijkheid voor het aanbrengen van een uitbouw en een zonneluifel. Afhankelijk van je wensen kun je uit drie verschillende pakketten kiezen.

Keus uit drie pakketten

Kies voor de Classic-tent met bagageruimte en gordijnset voor € 2.290 Of de Classic-tent met bagageruimte, gordijnset, haringtas, organizer en verandastangen voor de prijs van € 2.490. Of kies de Classic-tent met bagageruimte, gordijnset, haringtas, organizer, verandastangen en slaapcabines en betaal  € 2.990

Het tentpakket is geschikt voor de volgende wagens: Camp-let GT, GLX, GTE, Apollo, Savanne, Concorde, Basic, Classic en 2GO.
De bovenstaande prijzen zijn excl. montage. Er wordt een handleiding bijgeleverd voor het vervangen van de tent. De genoemde priijze is de brutoprijs nclusief 21 % BTW en de Verzendkosten. (Wijzigingen in prijs en uitvoering voorbehouden).

www.isabella.net

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Vouwwagens NIEUWS