Kabelhaspel Brennenstuhl

Een goede kabelhaspel: niet sexy, wél handig

Accessoires

De meeste kampeerders hebben tegenwoordig net iets meer bij zich dan een tent, een slaapzak en gasbrandertje. Denk aan een koelbox en een telefoon, tablet, e-reader of sporthorloge. Dat vraagt allemaal stroom en daarom is een goede verlengkabel onmisbaar op de camping. Oké, echt sexy is dit kampeerproduct niet, maar van de aanschaf van deze 25 meter lange kabelhaspel krijg je echt geen spijt.
Stroomkastjes die net wat verder van je campingplaats staan dan je dacht, zijn vanaf nu geen probleem meer. Deze zwart/blauwe geaarde kabelhaspel van Brennenstuhl is namelijk maar liefst 25 meter lang en dus kun je hem een behoorlijk eindje uitrollen. De haspel zit in een stevige kunststof behuizing en staat op een verzinkt frame. Dit betekent dat je hem stabiel kunt neerzetten. De kabelhaspel heeft drie contacten die allen zijn voorzien van een afdekklepje.
Brennenstuhl kabelhaspel

Bescherming tegen oververhitting

Made in Germany staat pontificaal op de behuizing. Duitse degelijkheid dus. En dat betekent dat de Brennenstuhl kabelhaspel spatwaterdicht is en in beschermingsklasse IP 44 valt. Verder is hij beschermd tegen oververhitting. Een controlelampje waarschuwt bij oververhitting of overspanning.
Dit exemplaar van 25 meter kost 48,49 euro. Via onderstaande button schaf je hem eenvoudig aan. En vind je 25 meter te kort? Of zoek je er eentje die nóg robuuster is? Dan kun je – via dezelfde link – ook een 50 meter lange kabelhaspel van Brennenstuhl kopen. O ja, en vergeet trouwens niet een geaarde driepins campingstekker mee te nemen. Heb je die niet in huis? Geen probleem, want ook die schaf je via onderstaande link (even doorklikken) snel aan.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant