Gentle Tent

Een Gentle Tent voor op je pick up

Tent

Gentle Tent heeft (alweer) iets nieuws. Een opblaasbare tent die je zo achterop je pick-up kunt zetten. Slapen doe je op het dak en in de bak heb je woonruimte. Na de opblaasbare tent voor achter de fiets en de opblaasbare daktent voor op de auto weer iets om te gaan bekijken op de Caravan Salon.

GT Pick up

Volgens eigen zeggen zet Gentle Tent met de GT Pick up een uniek product neer. Hij past op een pick up met dubbele cabine. Slapen doe je op het dak en wonen in de bak achter de cabine. Het monteren is een kwestie van enkele simpele handelingen. In een handomdraai heb je van je pick up een camper gemaakt voor het hele gezin. De tent weegt maar 28 kilo. Je zet hem vast op de dakdrager die op het dak zit. Dat doe je makkelijk in je eentje. Voordeel is daarbij de kleine pakmaat van 1 meter bij een hoogte van 18 centimeter.
Gentle Tent
 

Slapen doe je boven

Met een 12 volt pomp blaas je het achterste en onderste deel van de tent op. Daarmee staat het woongedeelte. Stahoogte binnen is 2,20 meter, de tent bedekt de complete laadvloer van de bak. Diverse ramen met insectenhorren kunnen opengezet worden, ook zijn er meerdere ventilatie-openingen. Slapen doe je op de eertste verdieping, het dak van de cabine. De maat daar is 140 bij 220 centimeter. De GT Pick up is er in drie kleuren. Bestellen kun je hem nu al, levering vanaf december van dit jaar. Hij komt inclusief een telescoopladder en twee comfort-luchtmatrassen. Ook een reparatieset zit er standaard bij. Optioneel zijn er nog opbergtassen te bestellen voor in het woongedeelte. De tent kost 3489 euro.
Naar de site van Gentle Tent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!