Wespenvanger

Ecovriendelijke insecten- en wespenval

Accessoires

Wij houden van de bloemetjes en de bijtjes, maar die laatste moeten niet té dicht bij komen. En van andere stekende dieren, zoals wespen en horzels, moeten we al helemaal niets hebben. Met deze ecovriendelijke insecten- en wespenval van Guard ’n Care is de overlast enigszins te beperken. 

WespenvangerZzzzoooeeemmm. Zit je net lekker voor je tent te genieten van een welverdiende versnapering, duikt er ineens zo’n irritant zoemend zwart-geel gevaarte op. En voor je het goed en wel in de gaten hebt, blijkt dat hij nog wat vriendjes heeft meegenomen ook. Je kunt hysterisch om je heen gaan meppen (onverstandig), stokstijf blijven zitten (ongemakkelijk), je drankje opofferen (zonde) of balen dat je geen wespenval hebt meegenomen naar de camping.

Wespen kunnen pesten

Wij hebben geleerd van ervaringen uit het verleden. Daarom nemen wij altijd een wespenvanger mee naar de camping. Deze ecovriendelijke insecten- en wespenval van Guard ’n Care is favoriet. Hij kan tegen een stootje én – heel fijn – je hebt geen chemicaliën en gifstoffen nodig. Schenk er gewoon een beetje vruchtensap of limonade in et voilà, de wespenvanger is klaar voor gebruik. Je kunt hem daarna zowel ophangen als neerzetten.
Garantie dat je geheel ‘zoemvrij’ van je welverdiende versnapering kunt genieten geven we niet. Maar de kans dat de meeste wespen de zoetigheid in de vanger verkiezen, boven jouw glas wijn of bier is groot. De ecovriendelijke insecten- en wespenval van Guard ’n Care is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, geel en rood. Ze kosten nog geen negen euro per stuk. Nieuwsgierig? Bekijk ze dan via onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen