Afwasservice Easy Be

Easy Be introduceert afwasservice op de camping

Nieuws

Kamperen met de luxe van thuis; veel kampeerders zijn er gek op. Easy Be speelt daar op in met een (meestal) gratis afwasservice op de camping. Inmiddels staan hun vaatwassers op honderd campings in twaalf landen.

Rode afwasborstel

Wanneer je afwasborstel langzaam rood kleurt, weet je dat je op de camping bent.Natuurlijk met dank aan die makkelijke eenpans pastamaaltijd. Althans, bij ons dan toch. Het samen afwassen – en een gezellig praatje maken met ‘lotgenoten’ – hoort bij de vakantie. En er is altijd wel iets dat je vergeet, dus je krijgt meteen wat extra lichaamsbeweging door het heen en weer lopen. Mooi toch?
Easy be afwasservice

Beter voor het milieu

Het lijkt erop dat op de camping, óók op afwasgebied, de tijden veranderen. Hoewel, honderd campings op een totaal van een kleine tienduizend campings in Europa; dat valt nog wel mee. Het eerste punt van Easy Be om te pleiten voor een campingvaatwasser is niet het gemak. Het milieu is de grootste winnaar. Want handmatig afwassen is een grote belasting voor datzelfde milieu. Een campinghouder kan met een vaatwasser jaarlijks duizenden euro’s besparen op water- en energieverbruik. Minder verkeerd spul, veel minder warm water en toch een schone vaat.
En dan trekt een gratis afwasservice ook nog eens meer bezoekers naar de camping. Want op grote zoeksites als die van ADAC en Alan Rogers kun je de optie vaatwasser al aanvinken. Duurzaam gemak op vakantie, noemt Easy Be het zelf. Op hun site staat een overzicht van alle campings waar de campingvaatwassers staan.
www.easybe.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant