e.hit

E.hit fietsendrager voor campers Knaus en Weinsberg

Accessoires

Voor campers van Knaus en Weinsberg biedt Knaus vanaf dit seizoen de e.hit geïntegreerde fietsendrager. Deze fietsendrager heeft een afneembare trekhaak en is geschikt voor fietsen of een transportbox.

E.hit neemt fietsen probleemloos mee

Onderweg zie je ze veel: fietsendragers die in de achterwand van een camper of caravan zijn geschroefd. Vaak gaat het jaren goed. Zelf kiezen wij liever een andere oplossing. Daarom spreekt de nieuwe e.hit fietsendrager ons aan. Die zit namelijk rechtstreeks vast op het chassis. Dat is zeer stabiel en voorkomt kans op lekkage. Bijkomende voordelen: hij zit lekker laag en is elektrisch te bedienen. Deze fietsendrager past op alle campers van Knaus en Weinsberg.

De drager heeft een dubbele zwenkarm. Je kunt er fietsen op kwijt, maar ook een transportbox. Deze is gemaakt van stevig kunststof en weervast. Met een druk op de knop komt de drager binnen 25 seconden onder de bumper vandaan. Een passende verlichtingsset is er ook. Die heet e.base en is voorzien van led-verlichting. De e.hit drager is automatisch voorzien van stroom.

e.hit fietsendrager

Fiets, box of beide

Op de fietsendrager kun je twee fietsen kwijt. Of een fiets en een transportbox. De bijpassende fietsgoot heet e.carry. De afsluitbare transportbox heeft de naam e.box meegekregen. Monteren is simpel en snel. De drager is belastbaar tot 83 kilo. Je kunt de set uitbreiden met een drager voor twee extra fietsen. Of met een drager voor een extra transportbox. De drager is dan belastbaar tot respectievelijk 73 en 72 kilo. Het gewicht van de extra set gaat namelijk van het draagvermogen af.

Naar de site van Knaus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant