ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home DWT Vida HQ ideale snelle voortent voor caravan
DWT Vida HQ ideale snelle voortent voor caravan
Tent

DWT Vida HQ ideale snelle voortent voor caravan

 1. 10 mei 2018, 17:00
 2. 2 Reacties

De gemakkelijk op te zetten deeltent Vida HQ van Dwt is prima geschikt voor mensen die met de caravan onderweg zijn, maar niet al te lang op dezelfde plek blijven staan. Drie stangen en de lichtgewicht tent in het licht- en donkergrijs staat.

Vida HQ staat met drie stangen

De praktische details: de voorwand kun je in zijn geheel oprollen. Koop je er twee optionele buizen bij, dan kan hij ook als luifel worden gebruikt. Zo zorg je voor een plek uit de wind en in de schaduw. En dat zonder het gevoel dat je binnen zit. Wil je het nog opener? Dan rits je heel eenvoudig de beide zijwanden uit de tent. In die zijwand zit aan iedere kant een deur die eveneens oprolbaar is. Zijn alle kanten gesloten dan valt via een groot raam aan de voorkant en in elke zijwand voldoende licht in de 2,80 meter diepe tent. De ramen in de zijwanden zijn voorzien van horren en het raam aan de voorkant heeft gordijnen.

De lichtere modellen van Dwt hebben als doek Texolan 150 HQ, voorzien van een PU coating. HQ staat voor High Quality. Het frame is 22 en 25 millimeter dik. De tent is goed af te spannen om elke storm te kunnen doorstaan. De Vida HQ is geschikt voor caravans met een hoogte van 235 tot 250 centimeter en kost 429 euro.

www.dwt-zelte.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Dick Lamboo - donderdag 10 mei 2018 

  Prijs van €4298,= ?????
  €429,= is aannemelijker

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - donderdag 10 mei 2018 

   Correct natuurlijk. Die is er doorheen geglipt.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS