ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Duurzaam bamboeservies en keukengerei
Duurzaam bamboeservies en keukengerei
Accessoires

Duurzaam bamboeservies en keukengerei

  1. 12 mei 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

De Point Virgule Bamboo Fiber Collectie 2018 bestaat uit servies en keukengerei van bamboevezel in zachte pasteltinten.  Bamboe is sterker dan kunststof, vederlicht, vaatwasserbestendig en kan bovendien temperaturen tot 100°C verdragen. Prima voor op de camping dus.

Van IJsblauw tot poederroze

Bamboevezel is echt een ontdekking als het gaat om toepassing in servies en keukengerei. Het is prachtig vormgegeven en erg functioneel. Bovenal is het milieuvriendelijk en niet onbelangrijk: het is een heerlijk materiaal voor designers. IJsblauw, gebroken wit, zachtgrijs en poederroze: de kleuren van het Point Virgule servies mix & match je naar je persoonlijke smaak. De bamboecollectie bestaat naast kleurrijke borden en keukengerei ook uit reismokken, kommen, bekers en theeservies. Het servies vormt de perfecte keuze voor een stijlvol diner met familie en vrienden of een gezellige ​lentepicknick. Het Bamboo Fiber keukengerei heeft een tijdloos design en past met de zachte grijze kleuren in iedere keuken.

Bamboe

Point Virgule, Vergiet & Kom uit bamboevezel, consumentenadviesprijs € 16,50

De voordelen van bamboe

Met meer dan één meter per dag is bamboe ’s werelds snelst groeiende plant. Alleen de zijtakken van de plant worden gebruikt, zo loopt de moederplant geen onherstelbare schade op. Bamboe heeft alleen natuurlijke regenval nodig en is resistent tegen schimmels en insecten. De vezels ondergaan geen chemische bewerking: ze worden geplet en gestoomd. Een ander ecologisch voordeel is dat bamboe een aanzienlijke hoeveelheid zuurstof in de atmosfeer brengt, maar liefst 35% meer dan bomen. Daarom is het een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen het broeikaseffect. Kortom, bamboe is de beste en meest ecologische keuze die je voor de keuken en eettafel kunt maken.

Via onderstaande knop heb je ruim keus uit bamboespullen zoals slabestek, kommen, mokken, bestekbak, tapasset, broodtrommel en meer.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS