Dukdalf

Dukdalf verwarmde kampeerstoel

Accessoires

Verwarmingsmatjes voor in je campingstoel zag je bij ons al eerder. Dukdalf maakt een matje overbodig. Zie hier: de verwarmde kampeerstoel Brillante 8800 Heated.

Dukdalf voor koudere avonden

Op deze unieke stoel zit je er altijd warmpjes bij. Dat komt doordat zowel de rug als de zitting is verwarmd. Daarom komt de stoel met twee oplaadbare accu’s. Eén voor de zitting en één voor de rugleuning. De verwarming is op drie verschillende standen in te stellen.

De accu’s gaan, afhankelijk van de gekozen stand, drie tot zes uur mee. Zo kun je ook behaaglijk buiten zitten als het wat kouder is. De stoel komt compleet met accu’s en een adapter. Hij weegt van zichzelf 5 kilo en heeft een draagvermogen van 140 kilo. De zithoogte is 50 centimeter. Te koop voor ca. 200 euro. Proefzitten op deze bijzondere stoel van Dukdalf? Dat kan vanaf vrijdag op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Campingtrend Liveshows vanaf KCJ

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant