ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Duizend-en-één ideeën voor je volgende kampeervakantie
Duizend-en-één ideeën voor je volgende kampeervakantie
Uit tips

Duizend-en-één ideeën voor je volgende kampeervakantie

  1. 30 september 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is zes beurshallen vol kampeerplezier. Dit is de plek én het moment om je eens goed te oriënteren. Want wil je weten of een camper iets voor jou is? Kom kijken, ze staan hier voor elk budget. Omgebouwde busjes, instapmodellen, medium size campers en super-de-luxe varianten inclusief scooterruimte. Bovendien krijg je uitgebreid advies.

Is je caravan aan vervanging toe? Nergens vind je zoveel caravans, in alle soorten en maten. Van heerlijk comfortabel met riante voortent tot een schattig vintage modelletje. En voor de meer basic kampeerder is er een uitgebreide selectie tenten. Van ruime familietenten, koepeltjes tot daktenten die in een mum van tijd staan. Zoek je iets tussen tent en caravan? Ga dan langs de collectie (stoere) vouwwagens met allemaal slimme opbergkastjes.

Beursacties

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn elke editie weer talloze acties en aanbiedingen. Heel veel exposanten hebben een (win)actie op hun stand. Ook zijn er overal aantrekkelijke horeca-aanbiedingen. Op kampeerencaravan.nl/beursacties staan steeds weer nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen. Lees meer

Het gonst van de activiteiten

Heb jij die droom om ooit zelf met een camper de wijde wereld in te trekken? Ga dan naar het plein ‘Camperen voor Broekies’. Verder is er een complete hal vol handige accessoires. Er zijn proefritten met campers en trekauto’s met caravans. Subaru heeft de ‘Subaru Experience’. Je kunt e-bikes testen op het fietsparcours. Op het Innovatieplein vind je een overzicht van innovaties, die te zien zijn op de beurs. Praktische informatie met tips & tricks krijg je in het kampeertheater. Je kunt kamperen op het parkeerterrein van Jaarbeurs bij de NKC camping. Twee keer per dag is er het Hal(f) 12 Prijzenfestival met fantastische prijzen. En wil je tussendoor even je hoofd leegmaken? In de hallen vind je overal gezellige terrassen.

Kom ook langs

Laat je verrassen en kom 10 – 14 oktober naar Utrecht. Koop vandaag nog je tickets met korting. Online betaal je maar € 10

Praktische informatie

Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
030 – 295 59 11
info@jaarbeurs.nl
www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers, Caravans, Onderweg, Uit tips NIEUWS