Fendt

Duitse Caravan van het Jaar 2020: Fendt

Caravans

Vanaf vakantiebeurs CMT vindt traditiegetrouw de bekendmaking van de Duitse Caravan van het Jaar 2020 plaats. Bij deze verkiezing wint Fendt in drie van de vijf categorieën.

Lezers kiezen Fendt

In Duitsland worden de caravans ingedeeld in vijf prijsklassen. Vervolgens mogen de lezers van het Duitse blad Caravaning op hun favoriet stemmen. Dit jaar deden 7690 lezers hieraan mee. Ze konden kiezen uit maar liefst zeventig verschillende modellen. Fendt staat in drie van de vijf categorieën op de eerste plek.

Strenge beoordeling

Lezers konden de verschillende modellen op uiteenlopende criteria beoordelen. In de groep ‘Mittelklasse’ won de Saphir. Op de tweede plek ook een Fendt en wel de Bianco Selection/Activ/Emotion. In de prijsklasse ‘Oberste Mittelklasse’ staat de Opal trots op de eerste plek. In de ‘Ober- und Luxusklasse’ tenslotte zien we de Diamant op de eerste plek en de Tendenza op de derde plaats.

Vijf keer is scheepsrecht

Zo zijn alle vijf de caravanseries van dit merk op het podium te vinden. Daar is de caravanbouwer natuurlijk trots op. Hij bedankt zijn klanten voor het vertrouwen in de producten en het bedrijf. Fendt toont in Stuttgart de nieuwe Bianco Primo 465 FSH (foto boven artikel). Dit model kenmerkt zich door een bijzondere indeling. Zo heeft hij onder meer een populaire frontkeuken. De zithoek is een comfortabele loungebank. Lees donderdag meer in ons artikel over dit nieuwe model.

Naar de site van Fendt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant