Drop je afval in een Flextrash

Accessoires

De doorgewinterde kampeerder weet: op de camping moet je afval niet zomaar achteloos in een zakje naast de tent of caravan kieperen. Voor je het weten slingert het de camping rond óf gaat een hongerige ekster of vos er mee vandoor. Enter de handige prullenbakjes van Flextrash. Hiermee zijn de losse vuilniszakjes verleden tijd. Sorry, ekster en vos…
De Flextrash is méér dan alleen een prullenbak voor op de camping. Ook in de auto is dit afsluitbare afvalemmertje heel handig. Je kunt ‘m bevestigen aan het dashboardkastje of aan de hoofdsteun. En dat is weer handig voor dropzakjes die (natuurlijk maar heel af en toe) leegraken, frisdrankblikjes, de met jonge kinderen onmisbare toetenpoetsers en wat al niet meer.
Flextrash

Liever lui dan moe

Maar goed, terug naar de camping. Hier gebruik je de Flextrash bijvoorbeeld in je kampeermiddel, maar je kunt hem ook combineren met een Campstick. Je prullenbakje past perfect op deze 1 meter lange stick, die ook nog eens uitschuifbaar is. Ben je tijdens het kamperen echt liever lui dan moe, dan prik je de Campstick naast je campingstoel in de grond. Na het bevestigen van het afvalbakje hoef je niet meer op te staan om je troep he-le-maal naar een andere vuilnisbak te brengen. Nee, je dropt het gewoon in je Flextrash. Koude drankjes brengt deze innovatieve prullenbak helaas nog niet.
Flextrash

Biologisch afbreekbaar

De Flextrash is er in verschillende maten en kleuren met bijbehorende prijzen. De speciale afvalzakken zijn biologisch afbreekbaar en verkrijgbaar in setjes van tien. Flextrash verkoopt trouwens ook clips om de afvalbak aan een tafel vast te klemmen. Klik voor alle artikelen van Flextrash op onderstaande button.
Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant