Carthago

Droomcombinatie: Carthago op Mercedes

Campers

De combinatie Carthago en Mercedes bestaat al 25 jaar. De nieuwe chic c-line en chic e-line integralen zetten deze droomcombinatie voort. Nu ook met de Mercedes Sprinter als basisvoertuig.

Droomcombinatie

De combinatie begon in 1995 met het verschijnen van de Mondial. Dit was het begin van een perfecte samenwerking. Twee premiummerken die elkaar versterken een aanvullen. In 2006 kwam de Carthago Opus uit de samenwerking voort. Nu – 25 jaar na het begin – is er een vervolg. Een futuristisch design. Vol met innovaties, zoals nieuw ontwikkelde led-koplampen. De integralen chic c-line en chic e-line zetten de droomcombinatie voort.

Carthago
Nog meer uitzicht door de hogere voorruit.

Carthago chic c-line

De chic c-line is er in vier uitvoeringen. Twee keer een 4.9 en twee keer een 5.0. Er is keus uit enkele bedden of een queensbed in de slaapkamer. Binnen kies je zelf de woonwereld. Zo krijg je altijd een camper die helemaal bij je past. Alle dessins passen perfect bij de – in Siena bicolor uitgevoerde – kastkleppen. In de Carthago staat uiteraard een keramische toiletpot. Aan de buitenkant zien we de nieuw ontwikkelde led-koplampen. Ook de grote stoere grill en de lichtmetalen velgen trekken de aandacht.

Carthago chic e-line

Boven de stevige grill in de frontpartij bevindt zich de 13 centimeter hoger doorlopende voorruit. Het interieur is elegant met klasse. Zoals we het kennen uit de jachtbouw. De zachte vormen in combinatie met rechte lijnen zorgen voor een behaaglijke sfeer. Voor het interieur kun je kiezen uit hoogglans wit of warme houttinten. Voorin boven de zithoek twee grote panoramaramen met geïntegreerde sfeerverlichting.

Carthago.
Geen rondslingerende schoenen in de Carthago.

De zithoek is ruim en bestaat uit een L-vormige bank met daarnaast een zijbank. Aan het hoofdeind loopt de achterkant van het bed door in het plafond. Très chic. Met de knop van de centrale vergrendeling zet je ook meteen alle kasten op slot. De keukenlades en het opbergsysteem voor schoenen onder de bank bijvoorbeeld. Ook bij de chic e-line is er keus uit enkele bedden en een queensbed.

Kijk voor meer informatie op de site van Carthago. Of ga naar on Campingtrend magazine van juni.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant