Karsten op ISPO

Douze points voor Karsten Tenten

Tent

Karsten Tenten is wereldberoemd in Nederland. Dat moet in de rest van Europa ook lukken. Daarom pompt de Noord-Hollandse tentenbouwer eind deze maand zijn tenten op in München voor de grootste Outdoorbeurs van Europa. De ISPO in München, van 30 juni t/m 3 juli.

Op dezelfde voet

Spannend is het wel, want voor het Europese publiek is het de eerste kennismaking met Karsten. Ze blijven daarbij wel helemaal zichzelf. Met dezelfde unieke lijn tentmodellen en de beste oppompbare tent, die meermaals werd bekroond. Ook de nieuwe lijn tunneltenten wordt in de schijnwerpers gezet. Van dezelfde sterke materialen gemaakt en in een handomdraai op te zetten. Daarbij kwam hij ook nog eens als beste uit de bus in de ANWB Tententest. Karsten Tenten is al succesvol in Engeland, Zuid-Korea en Japan. Het familiebedrijf is nu klaar voor de volgende stap.

Human Comfort

Als perfecte aanvulling deelt Karsten in München zijn stand met Human Comfort. Dit is een expert op het gebied van kampeer- en reisartikelen. Hun motto: ‘onderweg met het comfort van thuis’. Hun kampeermeubilair is niet alleen functioneel en compact, maar ook nog eens verrassend mooi.
Outdoor by ISPO 2019, 30 juni t/m 3 juli in München. Karsten Stand: Hall FM | Stand: FGL.750

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!