Eno Double nest hangmat

DoubleNest®, de hangmat voor twee

Accessoires

Samen heerlijk wegdommelen in een DoubleNest®-hangmat van ENO. Of dat nou in je eigen tuin is, in het bos of op de camping. Jij mag het zeggen. De tweepersoonshangmat is overigens ook in je eentje heerlijk relaxed. 

Ruim en compact

De hangmat is lekker ruim. Met twee personen kun je er prima in liggen. Desondanks is hij ook prima geschikt om er in je eentje in te relaxen. Hij is compact op te vouwen tot een pakketje van 10 bij 14 centimeter. Zo is hij makkelijk mee te nemen in de aangenaaide foedraal. ENO introduceert nu een kleurrijke serie met prachtige dessins als Aloha Green, Mantra Blue en Kilim Red. Tip: je ligt het comfortabelst in een hangmat als je niet in de lengterichting, maar er wat schuin in gaat liggen.
Double nest eno

Heavy Duty

Een ENO-hangmat is de leukste manier om tussen je avonturen door op adem te komen en te genieten van het uitzicht. Je kunt erin slapen, lezen, luieren of gezellig bijkletsen met elkaar. Niets is lekkerder dan schommelen in een hangmat. Elke hangmat van ENO is ultralicht en gemaakt van zacht, ademend en sneldrogend nylon dat je makkelijk kunt uitwassen. Je installeert de ENO in een paar seconden aan de aluminium draadkarabiners. De kwaliteit is Heavy Duty, dat zie je alleen al aan de naden, die drievoudig zijn gestikt. Een ENO DoubleNest-hangmat is belastbaar tot 181 kg.
double nest
ENO DoubleNest®-hangmat heeft een consumentenadviesprijs van 79,95 euro. Hij is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De tweepersoonshangmat is gemaakt van 70-denier High Tenacity Nylon Teffeta, weegt 539 gram, is 2,8 m lang en 1,9 m breed. Ingepakt 10,2 x 14 cm. Ga voor meer informatie naar www.eaglesnestoutfitters.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant