ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dordrecht Open wordt een ware belevenis!
Dordrecht Open wordt een ware belevenis!
Beurzen

Dordrecht Open wordt een ware belevenis!

  1. 1 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Nog een maand en het nieuwe kampeerseizoen start officieel met de eerste grote beurs in ons land, Dordrecht Open. Van 2 t/m 10 september is het weer veel caravans, campers en buscampers bekijken bij Adria en Sun Living (in het Postillion Hotel in Dordrecht).

Al het Adria 2018 nieuws in Dordrecht

Tijdens Dordrecht Open toont Adria al het grote nieuws van modeljaar 2018: de geheel vernieuwde Adria Action, de compleet opnieuw getekende populaire Coral met het unieke skyroof en natuurlijk een keur aan buscampers in diverse soorten en maten.
Naast al het productnieuws gaat er dit jaar heel wat veranderen. Zo kan je doordeweeks proefrijden met een camper of zelfs met een caravan. Subaru levert hiervoor een mooie trekauto. Gezien de populariteit van deze proefritten is het gewenst je van te voren aan te melden. Dit kan via de website.

De doordeweekse dagen krijgen bovendien allemaal een thema. Op maandag is er de demonstratiedag van Subaru. Heb jij het nieuwe Eyesight al geprobeerd? Dinsdags is de dag dat je als “partner-van” onder begeleiding van een ervaren chauffeur kan rijden in een camper of met een caravan. Donderdag staat geheel in het teken van campers. Tijdens de Camper Informatie Dag zijn diverse standhouders aanwezig om je alles te vertellen over datgene dat komt kijken bij het genieten van een camper. Vrijdag is tenslotte gereserveerd voor een Caravan Informatie Dag. Naast workshops van o.a. Triorep zal ook Isabella Nederland aanwezig zijn om je alles te vertellen over voortenten en luifels en het onderhoud daarvan. Bovendien krijg je informatie over de innovaties op het gebied van voortenten.
Kortom, Dordrecht Open 2017 wordt een ware belevenis. En zoals ieder jaar: parkeren en entree zijn gratis! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via www.pop-upshowroom.nl.

Meer informatie over het evenement en de andere locatie waar Hobby en Fendt getoond worden, vind je op www.dordrechtopen.nl.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Beurzen NIEUWS