ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dordrecht Open, POP-UP caravan en camper showroom
Dordrecht Open, POP-UP caravan en camper showroom
Nieuws

Dordrecht Open, POP-UP caravan en camper showroom

  1. 12 augustus 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Van 1 t/m 9 september staat Dordrecht weer in het teken van Dordrecht Open. Met nieuwe campers en caravans van de merken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living. De merken slaan wederom de handen ineen om hun nieuwste modellen gezamenlijk te etaleren.

Grootste Pop-Up showroom van Europa

Traditiegetrouw hebben Adria / Sun Living en Hobby / Fendt ieder hun eigen locatie. Waar de marktleiders van Nederland zich presenteren in de eigen showroom aan de Pieter Zeemanweg 170, zijn Adria en Sun Living te bekijken in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht, op slechts 5 minuten van de andere locatie. Beide locaties zijn dagelijks geopend van 11.00 u. tot 17.00 u. en parkeren en entree zijn gratis.

Adria Twin 2019

Adria presenteert uiteraard de nieuwe Twin buscampers. Van Axess tot de luxe Supreme met het gepatenteerde panoramavenster. Je leest er alles over op deze website of de vernieuwde website van Adria zelf. Naast de populaire buscampers staan ook de Coral, Matrix, Compact en alle andere populaire campers van Adria binnen en buiten opgesteld. Nergens anders, niet in Nederland en zeker niet daarbuiten, is zo’n grote collectie modellen bij elkaar op 1 plek te bekijken.

Adria Caravans

Bij de caravans toont Adria een mooi overzicht van de totale collectie: van trendy Action tot de prestigieuze Alpina, alle series komen aan bod. Ook de in Nederland zo populaire Altea serie, waarvan Campingtrend.nl de 542 PH met eilandbed testte. Absolute blikvanger is de Adora 673 PK, dé tienercaravan met twee toegangsdeuren, de verrassing van het komend seizoen.

Adria Adora

Sun Living

Dochtermerk van Adria, Sun Living is vorig seizoen al volledig vernieuwd. Op basis van de meningen van beursbezoekers in heel Europa zijn voor het nieuwe seizoen een aantal wijzigingen doorgevoerd. De meest opvallende daarvan is de zachtere sfeer in het interieur. Gezelliger, warmer. Aan de kwaliteit en uitvoering is verder niets veranderd: alle modellen op Fiat Ducato, geproduceerd in de moderne fabriek van Adria Mobil in Slovenië. Neem hier een kijkje achter de schermen.

Sun-Living

Proefrijden tijdens Dordrecht Open

Tijdens Dordrecht Open kan je bij Adria / Sun Living ook proefrijden met campers, workshops bijwonen en informatie verzamelen over accessoires en reizen. Via de website kan je zelfs al een afspraak met jouw dealer inplannen. Ga naar www.pop-upshowroom.nl. Voor het meeste complete Adria en Sun Living overzicht van Europa!

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS