Dordrecht Open 2019

Dordrecht Open 2019

Advertorial

Adria en Sun Living trappen het nieuwe modeljaar af tijdens de Dordrecht Open 2019. De grootste modellencollectie van beide merken op één plek, dit jaar van 7 tot en met 15 september. Alles over de modellen 2020 van Adria en Sun Living: ‘the place to be’.

Nieuw exterieur, nieuw interieur

De Adria Compact, kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016, is compleet vernieuwd. Zowel het exterieur als het interieur zijn opnieuw getekend, ontworpen en doordacht uitgevoerd. Nu bovendien verkrijgbaar in de bekende drie uitrustingsniveaus: Axess, Plus en Supreme.
Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde buscampers Twin Plus en Twin Supreme (met het innovatieve panoramavenster), is het dit jaar de beurt aan de Twin Axess voor een metamorfose. Het interieur in deze buscamper is gemoderniseerd en vernieuwd.
Dordrecht Twin
Bij Adria Caravans komt het nieuws ook vooral van binnenuit. Zowel de meest populaire serie Altea, als de instaplieveling Aviva, hebben een compleet nieuw interieur gekregen. Adria’s dochtermerk Sun Living groeit in populariteit in Nederland. Het vorig jaar vernieuwde interieur valt duidelijk in de smaak. Voor seizoen 2020 dan ook geen grote wijzigingen. Wel aanvullingen die de moderne reiziger zeker zullen aanspreken.
Dordrecht Altea
Wil je meer lezen en zien over het nieuws van Adria en Sun Living? Kijk dan in het augustusnummer van Campingtrend Magazine.

Dordrecht Open 2019 is meer

Naast nieuwe caravan- en campermodellen vind je op Dordrecht Open ook de voortenten van kwaliteitsmerk Isabella. Of stel al je vragen aan ‘Thet’, de adviseur van Thetford, die iedere dag vanaf 15.00 uur aanwezig is. Bekijk de nieuwste caravanmover van Reich en hoor alles over het Construct beveiligingsslot voor je camper.
Sun Living Dordrecht
ACSI, Memo Europe en nog diverse andere bedrijven geven je alle informatie om jouw kampeerseizoen 2020 tot een geweldig seizoen te maken. En ben je nog op zoek naar een nieuwe trekauto? Loop dan eens langs bij de vertegenwoordigers van Subaru. Ze vertellen je graag alles over hun auto’s maar nog leuker is om zelf een proefrit te maken.
Meer informatie op www.dordrechtopen.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen