ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Doorontwikkeld verlaagd chassis voor Transit
Doorontwikkeld verlaagd chassis voor Transit
Nieuws

Doorontwikkeld verlaagd chassis voor Transit

  1. 1 augustus 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Ford laat op de komende Caravan Salon het doorontwikkelde lage chassis van de Transit zien. Een centimeter lager én 200 kilo lichter dan alle andere Ford-chassis. Daarmee heb je meer laadvermogen. Vanaf nu te koop.

Drie lengtes

We moesten het even terugzoeken, maar in september 2014 schreven we er voor het eerst over. Het verlaagde chassis van de Transit dat zo goed te gebruiken is om er een camperopbouw op te zetten. Ford heeft het doorontwikkeld en laat dat in Düsseldorf zien. Lager en lichter van gewicht. Daardoor blijven er meer kilo’s over voor andere zaken, iets wat in de camperbouw heel belangrijk is. Het nieuwe verlaagde chassis is er in drie lengtes (L1, L2 en L3).

Ook als breedspoor

Basis is de Transit 350 met voorwielaandrijving. Er is keus uit twee EcoBlue Euro 6 diesels. De 2 liter met 96 kW/130 pk of 125 kW/170 pk. Daar zit een handgeschakelde zesversnellingsbak achter. Optioneel kun je ook kiezen voor een zestraps automatische versnellingsbak. Hij kost af fabriek vanaf € 28.950,-. Er is ook een L4 met breedspoor-as, die als optie ook op de L2 en L3 leverbaar is.  Alle versies hebben een maximaal totaalgewicht van 3500 kilo. Van de Transit werden dit jaar (tot en met juni) 52.100 stuks verkocht. Een verkoopstijging van 13%. Dit verlaagd chassis zal zeker bijdragen aan de verdere verkoop.

Transit

www.ford.nl

 

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS