Donegal sokken veroveren Nederland

Kleding

Ierse sokken veroveren Nederland. Donegal Socks: dat zijn gebreide, wollen sokken in zestien vrolijke kleuren. Natuurlijke wol en een familiebedrijf dat deze sokken al meer dan honderd jaar maakt.

Donegal uit Ierland

Donegal-Socks is het unieke product van een familiebedrijf uit Ierland, dat al meer dan honderd jaar op traditionele wijze wollen sokken vervaardigt. Het merk is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland. De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.
De sokken zijn gemaakt van prachtige, natuurlijke wol voor ultiem comfort. De samenstelling van de sokken is 80% wol en 20% polyamide. Ze zijn er in zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).
Donegal sokken
Natusé is distributeur voor deze sokken in Nederland en België. Er is geen minimale afname en de sokken kunnen het hele jaar door worden besteld. Info: www.donegal-socks.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant