Domo 700

Domo buscamper op Mercedes Sprinter

Campers

Het Duitse Domo noemt zich ReiseVan Manufaktur. Ze bouwen een buscamper helemaal zoals de klant hem hebben wil. Of je kiest een van de elf indelingen.

Domo bouwt op maat

Elke buscamper begint uiteraard als lege bus. Die bus is altijd een Mercedes Sprinter. Er is keus uit de drie bestaande lengtes.Vervolgens kun je kiezen uit een van de elf indelingen die het bedrijf heeft bedacht. Of je bedenkt de indeling helemaal zelf. Alle losse onderdelen zijn aanwezig. Het is aan de klant om te kiezen wat er wel of niet in komt. Puur handwerk. Opvallend: er komt geen hout aan te pas.

Domo

Geen hout = hoog laadvermogen

Domo gebruikt geen hout in het interieur. Dat scheelt heel wat kilo’s. Daardoor hebben de buscampers van dit merk een hoog laadvermogen. Afhankelijk van het gekozen model heb je tot aan acht zitplaatsen en tot aan zes slaapplaatsen tot je beschikking. En is er ook nog 8 kuub aan lading te verstouwen. Het ligt er maar net aan wat de klant wil. En dan heb je ook nog eens een buscamper die gewoon gezien mag worden.

Domo interieur

Van kort tot lang

De kortste versie – de 520 – is er in drie varianten en heeft een bed met een lengte van 2 meter. De Domo 590 is een maatje langer en kent vijf indelingen. Tenslotte is er ook nog een Domo 700 (foto boven artikel) in drie smaken. Alle soorten bedden zijn vertegenwoordigd. Van stapelbed via enkele bedden, tot aan een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en een hefbed. Uitzoeken maar.

Domo 520
De korte Domo 520.

Naar de site van Domo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant