ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Met de Dometic Connect bedien je alles
Met de Dometic Connect bedien je alles
Accessoires

Met de Dometic Connect bedien je alles

  1. 4 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Met de Dometic Connect bedien je alles in je camper of caravan. Airco, verwarming, verlichting en meer. Dat doe je via het apparaat van je keuze, tablet of smartphone. Als centrale schakelkast dient het Touch-bedieningspaneel van Dometic.

Connect heeft open

Door met je vinger de functie op het paneel aan te raken kun je ook controleren hoe het ervoor staat met je accu(‘s).  Of hoeveel water je nog hebt, of de vuilwatertank nog niet vol  is. Is het water op dan klinkt er een alarmbelletje. Het menu heeft ook een Quick Access functie. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete verlichting opslaan voor een gezellige avond. Of de stand waarop je ’s nachts de verwarming of de airco wilt hebben.

De tablet of smartphone kun je gebruiken als afstandsbediening. Dat werkt via een app of Bluetooth. Of je neemt er het optionele Dometic 3g Gateway bij. Het systeem is open van structuur waardoor het met diverse functies uit te breiden is, ook van andere fabrikanten.

Connect

 

www.dometic.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dometic CAM 360 Birdview
Accessoires

Dometic CAM 360 Birdview

Dometic lanceert de CAM 360 Birdview. Een systeem met vier groothoek-camera’s die 180 graden laten zien. Voor, achter, links en...

  1. 19 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Dometic FreshJet 1100
Accessoires

Dometic FreshJet 1100

Nieuwe lichtgewicht dakairco van Dometic. De Freshjet 1100 is naast licht ook nog eens erg zuinig met elektriciteit. Geven de...

  1. 18 januari 2012, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS