ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Met de Dometic Connect bedien je alles
Met de Dometic Connect bedien je alles
Accessoires

Met de Dometic Connect bedien je alles

  1. 4 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Met de Dometic Connect bedien je alles in je camper of caravan. Airco, verwarming, verlichting en meer. Dat doe je via het apparaat van je keuze, tablet of smartphone. Als centrale schakelkast dient het Touch-bedieningspaneel van Dometic.

Connect heeft open

Door met je vinger de functie op het paneel aan te raken kun je ook controleren hoe het ervoor staat met je accu(‘s).  Of hoeveel water je nog hebt, of de vuilwatertank nog niet vol  is. Is het water op dan klinkt er een alarmbelletje. Het menu heeft ook een Quick Access functie. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete verlichting opslaan voor een gezellige avond. Of de stand waarop je ’s nachts de verwarming of de airco wilt hebben.

De tablet of smartphone kun je gebruiken als afstandsbediening. Dat werkt via een app of Bluetooth. Of je neemt er het optionele Dometic 3g Gateway bij. Het systeem is open van structuur waardoor het met diverse functies uit te breiden is, ook van andere fabrikanten.

Connect

 

www.dometic.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Waeco 40 jaar jong
Accessoires

Waeco 40 jaar jong

Waeco, onderdeel van Dometic, viert dit jaar haar 40e verjaardag. Op hun site komen een jaar lang diverse verjaardagsaanbiedingen voorbij....

  1. 27 januari 2014, 0:00
  2. 0 Reacties
Dometic neemt Prostor over
Accessoires

Dometic neemt Prostor over

Met de overname van Prostor heeft Dometic, ooit onderdeel van Electrolux en nu de grootste aanbieder van luifels voor campers...

  1. 4 januari 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS