ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Disselfietsendrager van Enduro, perfect voor vakantie met caravan en fietsen
Disselfietsendrager van Enduro, perfect voor vakantie met caravan en fietsen
Accessoires

Disselfietsendrager van Enduro, perfect voor vakantie met caravan en fietsen

  1. 13 juli 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Op zoek naar een fietsendrager voor op de dissel, maar wil je ook bij de opbergruimte in de disselbak kunnen? Kijk dan eens naar de nieuwe BC260 van Enduro met uniek schuifsysteem.

Ontgrendelen en naar voren schuiven

Met de BC260 kun je altijd bij de bergruimte, zelfs met de fietsen op de drager. Het is slechts een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en vervolgens schuif je de fietsendrager naar voren. Het kost geen inspanning en de kans op schade aan de auto of fietsen is nihil. Uiteraard zit er een automatische vergrendeling op; je kan de drager nooit te ver naar voren schuiven.
De fietsendrager is voorgemonteerd en daardoor gemakkelijk op de dissel te bevestigen. Er komt geen boor aan te pas. Hij weegt slechts ca. 10 kilo, maar kan probleemloos twee elektrische fietsen vervoeren. De drager mag namelijk 60 kilo transporteren. De fietsen worden bevestigd met afsluitbare en afneembare frameklemmen en staan zeer stabiel in de stevige wielgoten. Om het nog makkelijker te maken, is er optioneel een oprijgoot verkrijgbaar. Hiermee rij je eenvoudig de fietsen op de drager.

Enduro

BC260 past op bijna alle dissels

Enduro® technology is ruim tien jaar geleden begonnen met het ontwikkelen en produceren van hoogstaande caravanrangeersystemen. Met deze rangeersystemen kun je de caravan tot op centimeters nauwkeurig op zijn plek zetten. Ze zijn eenvoudig in gebruik. Het assortiment bevat zowel vol- als halfautomatische rangeersystemen én ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Enduro® technology zorgt voor een onbezorgd begin van de vakantie! Kijk op www.enduro-europe.eu voor het gehele assortiment en de verkooppunten.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Advertorial NIEUWS