Diesolan Spezial bij Diesel in je watertank

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar diesel tanken in je schoonwatertank, je zult de eerste niet zijn. Het product Diesolan Spezial kan dan een uitkomst zijn.
Want als het fout gaat en er eenmaal diesel in je schoonwatertank zit, is het niet gemakkelijk om het er weer uit te krijgen. Natuurlijk, je kunt de tank leeg laten lopen, maar daarmee is de pijn nog lang niet geleden. De meeste tanks en slangen zitten ook nog eens dusdanig dat je er niet bij kan. Een verontreinigde tank uitbouwen en een nieuwe inbouwen is een kostbare zaak. Het wil ook nog wel eens uitlopen op een rechtszaak als er een huurcamper in het geding is.
Diesel bestaat uit verschillende bestanddelen, we gaan u niet lastig vallen met allerlei moeilijke namen. Feit is echter dat een aantal daarvan diep in de kunststof van de tank dringen. Omspoelen, doorspoelen, het helpt niet om het weer uit de kunststofwand te krijgen. Daarbij komt dat een paar druppels diesel al genoeg zijn om een diesellucht in het hele systeem te veroorzaken. Inademen van diesellucht is slecht voor je gezondheid, veroorzaakt irritatie aan slijmvlies en met name de ogen, kan kanker veroorzaken en kan hoofdpijn, duizeligheid en concentratieverlies tot gevolg hebben. Gangbare schoonmaakmiddelen bieden hier geen oplossing.
Diesolan SPEZIAL 5l
Nieuw op de markt is Diesolan Spezial, een doorontwikkeling van het product Diesolan. Het zou de diesel die doorgedrongen is in de kunststof wand van de tank en de rest van het systeem zoals slangen en boiler dusdanig goed verwijderen dat er geen geur of dieselresten meer achterblijven. Het systeem is na reiniging met dit product weer bruikbaar. Het product is de uitkomst van een jarenlange doorontwikkeling. Belangrijk is wel dat de gebruiksaanwijzing bij het arbeidsintensieve schoonmaakproces goed gevolgd wordt.
Diesolan Spezial is verkrijgbaar in 5 of 10 liter jerrycan en is o.a. hier online te bestellen. Vijf liter kost rond de 90 euro.

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant