ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Deze maand lekker druk bij de dealers
Deze maand lekker druk bij de dealers
Nieuws

Deze maand lekker druk bij de dealers

  1. 2 maart 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Het gaat de komende tijd weer lekker druk worden bij de dealers. Onder verschillende namen is er her en der het nodige te doen. Voordeel, aanbiedingen en zelfs gratis voortenten. Gaat dat zien bij je eigen dealer.

Huisbeurs, voortentenfestival, wervelende voorjaarsshow en meer

Bij Vinken Caravans in Asten staat de jaarlijkse huisbeurs weer voor de deur. Op zaterdag 10 maart en zondag 11 maart staat de showroom weer bomvol met campings, fietsen, auto’s, kampeeraccessoires, poets- en reinigingsmiddelen, caravans en campers, en nog veel meer. Beide dagen is Vinken geopend van 10 tot 17 uur. Wil je weten welke bedrijven aanwezig zijn, kijk dan op Facebook.

Bij Caravancentrum Meerkerk is op 8, 9 en 10 maart het grote Voortenten festival. Inmiddels voor het derde jaar op rij staan ongeveer 40 voortenten van Dorema, Starcamp, Isabella, Ventura, Unico, Kampa en Thule in de showroom. Nergens in Nederland staan meer voortenten uitgestald dan tijdens deze show. Niet kiezen uit een folder, maar gewoon aanraken, voelen en…. als het moet… proeven. Koop je tijdens het Voortenten festival een voortent of luifel maak je kans om het complete aankoopbedrag terug te winnen. Kijk op de site voor de overige acties tijdens de show.

Bij Ridderbeks in Echt de Ridderbeks Wervelende Voorjaarsshow van 10 tot en met 17 maart. Dagelijks van 10 tot 17 uur. Behalve op maandag 12 maart, dan is Ridderbeks gesloten. Er is vanalles te doen. Je kunt proefrijden in een Subaru met daarachter een caravan, of in een camper. En heb je ons altijd al eens in levende lijve willen ontmoeten? Schrijf je dan in voor de workshops op 10 en 11 maart en we maken kennis. Op de site het hele programma en het inschrijfformulier voor de workshops.

Van 9 tot en met 18 maart bij Cor van den Oever in Herpen het Camper en Caravan Festival. Extra inruil, korting en gratis accessoires. Meedoen aan de diverse presentaties van Joyne? Ga naar de site en schrijf je even in. Ook een stand van Construct met informatie over het SCM slot compleet met F1 Race simulator zal aanwezig zijn. Je bent welkom van 10 tot 17 uur. Aan de kleintjes is ook gedacht.

Bij de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld is van 23 tot en met 25 maart huisshow. Tijdens de show worden de 2018 modellen gepresenteerd. Ook bijzondere modellen zijn te zien, zoals de nieuwe Hymer Tramp CL en GL 60 Jahre Edition en de nieuwe Bürstner Lyseo Harmony. Hapje, drankje, poffertjes voor de kinderen. En flinke kortingen zoals €10.000,- korting op de Bürstner Elegance I 728 G. Kijk op de site voor de andere aanbiedingen tijdens deze show. Daarnaast maak je kans op een tuinset ter waarde van €315,-  door het juiste aantal tentharingen te raden.Vrijdag 23 maart van 8.30u t/m 17.30u, zaterdag 24 maart van 9.00u t/m 17.00u en zondag 25 maart van 11.00u t/m 16.00u.

En dan is er in België nog het Mega Kampeerspektakel bij DKW Caravans in Wevelgem.  De derde editie gaat plaatsvinden op zaterdag 10 en zondag 11 maart van 10 tot 18 uur. Een uniek en leerrijk event voor elke kampeerder met de caravan. Een opendeurevent met een meerwaarde. Je profiteert van 10% spektakelkorting, outlet & promoties in de campingshop. Spektakelprijzen op nieuwe caravans. Gratis workshops & presentaties over kamperen met de caravan door diverse merken en kampeerverenigingen. DKW POP-UP café (met foodtruck!) en meer. Kijk op de site voor een volledige beschrijving.

Natuurlijk is deze lijst niet compleet. Bij heel wat meer dealers is er deze maand iets te zien en te halen. Check het even bij je eigen dealer.

CamperExpo Houten

Ook deze maand CamperExpo Houten (Utrecht). De grootste campervoorjaarsbeurs, voor iedereen die een camper heeft of er een zoekt. Van 23 tot en met 25 maart, dagelijks van 10 tot 17 uur. Alle info over deze beurs kun je vinden op deze site.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS