Dethleffs Pulse

Dethleffs Pulse: nieuw design-tijdperk

Campers

Dethleffs Pulse: in- en exterieur heeft een ander uiterlijk. Nieuwe eigentijdse sfeerbeleving, royaal laadvermogen en vier indelingen voor zowel T-(halfintegraal) als I-(integraal) model. In die laatste categorie zijn er bovendien twee modellen bijgekomen.

De nieuwe uitstraling van Dethleffs

Pulse DethleffsAan de buitenkant van de nieuwe Dethleffs springt meteen de aan de bovenkant schuin aflopende achterkant in het oog, net als het nieuwe front bij de integralen en de nieuwe kap boven de cabine bij de halfintegralen. Binnenin verhoogt een doordacht, natuurgetrouw lichtplan de sfeer. Het trendy interieurdesign is gestoeld op natuurtinten, zachte lijnvoering en een harmonisch ruimtegevoel. De Pulse staat voor ruimte, voor rust en ontspanning. Hij valt tussen de Trend- en de Esprit-serie en wordt als halfintegraal en integraal aangeboden. Hij is er ook als Gran Turismo-variant in het wit, zilver of zwart. Deze heeft een omvangrijk pakket met alles aan boord wat de reiziger zich maar wensen kan. Het GT-pakket is er voor alle T-modellen vanaf 5.799 euro en bij de integralen vanaf 5.499 euro.

Licht en uitrusting

Voor de vernieuwde Pulse is extra aandacht besteed aan de verlichting van het interieur: een hedendaags, op de bio-energetica van de mens afgestemd lichtplan van de hand van lichtexpert Gabriele Allendorf. “Een harmonisch lichtontwerp laat mensen ‘aarden’ en zorgt voor de nodige balans waar ze energie, tevredenheid en nieuwe kracht uit putten”, weet Allendorf. De buitengewone lichtcompositie is voor de Pulse in Nederland en in België, standaard aanwezig.
Dethleffs
De Euro-6-motor van Fiat met 130 PK is standaard. Evenals ABS, ESP, ASR, hill holder en hill descent control. De houtvrije LifeTime-Smart opbouwtechnologie met sterk GFK-plaatwerk op zowel dak als bodem beschermt tegen beschadiging. Als basis dient een verlaagd chassis waarop een IsoProtect-comfortvloer is aangebracht. Het resultaat is een doorlopende, drempelloze vloer van cabine tot keuken. De garagedeuren aan de achterkant laten zich eenvoudig met één hand openen. Bij de uitvoeringen met tweepersoonsbed is deze in hoogte verstelbaar voor meer opslagruimte. De tweepersoonsbedden hebben een comfortabele breedte van 160 centimeter. De eenpersoons-varianten zijn verkrijgbaar in twee hoogtes. Alle modellen hebben een uitgesproken grote, comfortabele L-zitgroep.
Pulse

Indelingen

De Pulse is zowel als integraal als halfintegraal in zes verschillende indelingen verkrijgbaar. Twee indelingen – I 7051 DBL en I 7051 EBL, beide met lounge- zitgroep – zijn alleen als integraal verkrijgbaar. De totale lengtes variëren van 699 tot 740 centimeter. Alle modellen – met uitzondering van de T/I 6811 EB die vanaf oktober verkrijgbaar is – zijn uitgerust met een ruime badkamer. De breedte van de Pulse bedraagt 233 centimeter en de stahoogte is 205 centimeter.
Alle T-modellen kunnen optioneel met een hefbed geleverd worden; bij de integraalmodellen is deze standaard aanwezig. De Pulse wordt voor het eerst gepresenteerd op de Caravan Salon 2018 in Düsseldorf. In de loop van september 2018 worden de nieuwe modellen op de markt gebracht.
www.dethleffs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant