ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dethleffs komt in 2019 met Pulse-serie
Dethleffs komt in 2019 met Pulse-serie
Campers

Dethleffs komt in 2019 met Pulse-serie

  1. 4 mei 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Pulse is de naam van een nieuwe serie campers van Dethleffs. Deze zal bestaan uit zowel halfintegralen als integraalmodellen. Het nieuw ontworpen interieur moet voor extra ontspanning gaan zorgen. De serie is voor het eerst te zien tijdens de komende Caravan Salon.

Pulse Dethleffs rearIngebouwde ontspanning bij nieuwe Pulse

Om te bedenken hoe de moderne camper er anno 2019 uit moest zien, hebben ze bij Dethleffs achttien maanden uitgetrokken. De actuele trends moesten er in terug te vinden zijn. En hij moest er bovendien anders uitzien. Aan de eerste tekeningen te zien is dit gelukt. Zo komt bij de halfintegraal een spitse punt op het dak boven de voorruit. Er zijn ook overeenkomsten met bestaande Dethleffsmodellen, maar de lijnen lijken scherper te zijn aangezet. Kijken we naar de achterkant, dan zien we een bekende vormgeving bij de balk met achterlampen. Afwijkend is de ronde vorm, die aerodynamische voordelen zou bieden. Binnen vallen de grote raamoppervlakten en aardse kleuren op. Dat maakt het interieur ruimtelijk en moet zorgen voor ontspanning en vakantiegevoel.

Pulse Dethleffs interieur

Pulse Dethleffs bed

De nieuwe Pulse-serie komt in het programma tussen de Magic Edition en de Trend te staan. Foto’s zijn er nog niet, alleen tekeningen. De Pulse is later dit jaar voor het eerst te zien tijdens de Caravan Salon.

www.dethleffs.nl

Pulse Dethleffs intgraal

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Dethleffs NIEUWS