ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dethleffs Globeline T 6613 EB
Dethleffs Globeline T 6613 EB
Campers

Dethleffs Globeline T 6613 EB

  1. 9 januari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties

Dethleffs gebruikt de nieuwe Mercedes Sprinter als basis voor een actiemodel van de Globeline. Deze halfintegraal is voor het eerst te zien in op de CMT-vakantiebeurs, die van 12 tot en met 20 januari wordt gehouden in Stuttgart.

Camper voor een vriendenprijsje

Dethleffs SprinterBijzonder aan dit model is de prijs. Die is, aldus de camperbouwer uit Isny, zo laag dat je kunt spreken van een vriendenprijsje. Oordeel zelf: hij kost in Duitsland, dus zonder onze bpm, 63.000 euro.  De opbouw staat op het ladderchassis van de Sprinter met achterwielaandrijving en 143 pk. Optioneel kun je er voor 3800 euro alle assistsystemen op krijgen die je maar kunt verzinnen. De kwaliteit is goed en in combinatie met de prijs moet dat de reden zijn om hem te kopen.

De Dethleffs Globeline T 6613 EB is 6,96 meter lang, waardoor hij redelijk compact te noemen is. Hij is 2,33 meter breed en 3 meter hoog. Hij heeft vier zit- en drie slaapplaatsen. Zijn maximaal gewicht is 3500 kilo. Standaard zijn ABS, ESP, ASR en elektrische remkrachtverdeler. De originele versie is wit. Kies je voor het stylepakket, dan zijn een metallic zwarte cabine en een zilvergrijze opbouw ook mogelijk. www.dethleffs.nl

Dethleffs Globeline EB

Dethleffs Globeline T6613EB

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Dethleffs, Campers NIEUWS