Dethleffs Coco

Dethleffs Coco als hotelkamer op het dak

Caravans

Vanaf midden september kun je ze boeken. Dan opent hotel Pierdrei haar deuren. Op het dak – midden in de Hamburgse Hafencity – staan drie Dethleffs Coco caravans als hoogste hotelkamer.

Dethleffs Coco als attractie Camper City

Het hotel wil niet alleen een goed onderkomen bieden aan alle gasten. Het wil Hamburg een attractie rijker maken. Eén onderdeel daarvan is de zogenaamde Camper City. Op een hoogte van zeven meter en een oppervlakte van 155 vierkante meter komen drie caravans te staan. De uitgekozen Dethleffs Coco ontving al meerdere designprijzen. Het interieur is naar wens van het hotel aangepast. Het optakelen van de caravans zorgde in ieder geval alvast voor een spectaculair kijkspel.
In de bijzondere hotelkamer mag je een flatscreen verwachten, net als W-Lan internetverbinding, telefoon en koelkast. Je kunt er met twee personen in overnachten. De Dethleffs Coco is te boeken van april tot oktober voor vanaf 80 euro per nacht. De bedoeling is dat ook winterkanperen tot de mogelijkheden gaat behoren. Tegen die tijd zou ook het geplande restaurant en een gebied speciaal voor kinderen en jeugd klaar moeten zijn.
hwww.dethleffs.nl
Dethleffs Coco
Vorig jaar schreven we over de Dethleffs Coco:
Fabrikanten gooien vaker een balletje op met een concept of studiemodel. Lang niet alles gaat ook daadwerkelijk in productie, maar dit geldt niet voor super lichtgewicht Coco, die in 2017 op de Caravan Salon werd gepresenteerd. De eerste honderd exemplaren worden voorzien van het zogenaamde lounge-up pakket. Dat bevat o.a. een opwaardering naar een maximum totaalgewicht van 1100 kilo, meer laadvermogen dus. Ook De Coco’s krijgen ook twee grotere dakvensters, een raam in de voorkant en 142 liter inhoud van de koelkast in plaats van 90 liter. De badkamer is voorzien van een raam en een uittrekbare douche. Die is ook als buitendouche te gebruiken. Het pakket, waaraan een prijskaartje hangt van 3499 euro, is eigenlijk onmisbaar.
Het hele artikel lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant