Dethleffs c'go spring edition

Dethleffs c-go Spring Edition

Caravans

We hadden het al verklapt. De van zichzelf moderne, knappe, compacte en een tikkeltje brutale c’go caravan van Dethleffs is er nu in een speciale uitvoering. De Spring Edition heeft als basis de 415 QL, die een chique jasje kreeg. Én een aantrekkelijk prijskaartje.

Het belooft een mooi voorjaar te worden!

De c’go is er in elf indelingen, dat is inclusief de twee nieuwe c’go up-modellen. Deze zijn voorzien van een hefbed. Zo ontstaat een compacte gezinscaravan met tot wel zeven slaapplekken. De c’go is voorzien van een omvangrijke standaarduitrusting, maar blijft desondanks toch een lichtgewicht. Dat hebben alle modellen van de c’go-serie gemeen. Ze zijn bovendien opvallend anders en in vier bijzondere woonwerelden verkrijgbaar.
Dethleffs lanceert dit voorjaar de c’go Spring Edition. Als basis voor dit actiemodel is de populaire, compacte 2 tot 4 persoonsindeling 415 QL gekozen. Chique is hij met zijn gladde buitenbeplating, aluminium velgen en fraaie en praktische disselafdekking.
Dethleffs sprig edition
Je krijgt er verder een voorraam, ringverwarming, een Heki II panorama dakluik, een boiler en een hordeur bij. Ook heeft dit model meer laadvermogen. De Spring Edition staat sinds eind maart bij de dealer. Nieuwsgierig naar de meer dan aantrekkelijke prijs? Meer informatie of foto’s zien? Kijk dan snel in het aprilnummer van ons gratis en digitale Campingtrend Magazine.
www.dethleffs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant