ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dethleffs c’go Spring Edition, het bekijken zeker waard
Dethleffs c’go Spring Edition, het bekijken zeker waard
Advertorial

Dethleffs c’go Spring Edition, het bekijken zeker waard

  1. 11 augustus 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De Spring Edition is een speciale uitvoering van de c’go van Dethleffs. Deze van zichzelf knappe, compacte en een tikkeltje brutale caravan kreeg een chique jasje. Basis is de 415 QL die daarnaast ook werd voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje.

Spring Edition: sjiek met een aantrekkelijke prijs

De c’go is er in elf indelingen, dat is inclusief de twee nieuwe c’go up-modellen. Deze zijn voorzien van een hefbed. Zo ontstaat een compacte gezinscaravan met tot wel zeven slaapplekken. De c’go is voorzien van een omvangrijke standaarduitrusting, maar blijft desondanks toch een lichtgewicht. Dat hebben alle modellen van de c’go-serie gemeen. Ze zijn bovendien opvallend anders en in vier bijzondere woonwerelden verkrijgbaar.

Dethleffs lanceerde onlangs de c’go Spring Edition. Als basis voor dit actiemodel is de populaire, compacte 2 tot 4 persoonsindeling 415 QL gekozen. Chique is hij met zijn gladde buitenbeplating, aluminium velgen en fraaie en praktische disselafdekking.

Dethleffs sprig edition

Je krijgt er verder een voorraam, ringverwarming, een Heki II panorama dakluik, een boiler en een hordeur bij. Ook heeft dit model meer laadvermogen. De Spring Edition staat bij de dealer. Nieuwsgierig naar de meer dan aantrekkelijke prijs? Meer informatie of foto’s zien? Kijk dan snel in het augustusnummer van ons gratis en digitale Campingtrend Magazine.

www.dethleffs.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS