Coco Lounge Dethleffs

Dethleffs bouwt 100 stuks van Coco Lounge

Caravans

Dethleffs neemt lichtgewicht Coco in productie. Om te beginnen rollen er honderd exemplaren van de caravan band. Inclusief het lounge-up pakket kost hij 22.298 euro.

Van concept naar serie

Fabrikanten gooien vaker een balletje op met een concept of studiemodel. Lang niet alles gaat ook daadwerkelijk in productie, maar dit geldt niet voor super lichtgewicht Coco, die in 2017 op de Caravan Salon werd gepresenteerd. De eerste honderd exemplaren worden voorzien van het zogenaamde lounge-up pakket. Dat bevat o.a. een opwaardering naar een maximum totaalgewicht van 1100 kilo, meer laadvermogen dus. Ook De Coco’s krijgen ook twee grotere dakvensters, een raam in de voorkant en 142 liter inhoud van de koelkast in plaats van 90 liter. De badkamer is voorzien van een raam en een uittrekbare douche. Die is ook als buitendouche te gebruiken. Het pakket, waaraan een prijskaartje hangt van 3499 euro, is eigenlijk onmisbaar.
Coc Lo9unge interieur
De Coco is met 5,89 meter lengte lekker compact. Het interieur van het prototype baarde opzien. Buiten valt de ronde achterkant op. Die zorgt mede voor de benodigde stabiliteit. Er zijn wel een paar aanpassingen aan het uiteindelijke seriemodel gedaan. Zo werd de zwarte band op de buitenkant grijs. Ook de beamer, waarmee je op de wand televisie kon kijken, heeft het niet gehaald. En daarmee zit ook het soundsysteem van het concept er niet meer in. De tot aan de achterkant doorlopende luifel kun je er wel optioneel bij kopen. Deze kost, compleet met een bagagezak voor aan de voorkant 1849 euro.
Coco Lounge buitendouche
 
www.dethleffs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant