ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Dethleffs Beduin gaat op in Exclusiv 2018
Dethleffs Beduin gaat op in Exclusiv 2018
Caravans

Dethleffs Beduin gaat op in Exclusiv 2018

  1. 13 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Exclusiv 2018 van Dethleffs vervangt vanaf het komende seizoen de serie Beduin. Deze verdwijnt. De Exclusiv zal daardoor een iets lagere vanafprijs krijgen. Hij blijft echter wat luxe betreft zijn naam eer aan doen.

Exclusiv 2018 iets goedkoper

De vanafprijs van de nieuwe Exclusiv gaat met een paar procent omlaag. Omdat anders het verschil met de “oude” Beduin wat al te groot zou zijn. Dat lukte door de standaarduitrusting te versimpelen en een aantal zaken voortaan als optie aan te bieden.  Zo verdween de leren bekleding, de lichtstrip in de bovenkastjes, het tapijt, de dekens en de oplegmatrassen. Die kun je voortaan als optie bestellen. De Evopore-HRC-matrassen bleven. Wel zien we standaard de verlichte achterwand in de keuken, brede hoofdsteunen in de hoeken van de rondzit, dimbare interieurverlichting, en een sierstrip met LED-verlichting over de hele lengte boven de ramen. Gebleven is ook het gasstel met vier pitten. En zo komen kopers van de nieuwe Exclusiv nog steeds niets te kort.

Door het in elkaar schuiven van beide series komt er wel minder keus. Waren er eerst 19 verschillende indelingen met allemaal een breedte van 2,50 meter, daar blijven er nog 9 van over. Slechts twee modellen staan op een enkele as. De Exclusiv 550 ER met enkele bedden bijvoorbeeld. Deze kost nu € 31.500,-. De Exclusiv 2018 550 ER is er vanaf € 30.500,-.

www.Dethleffs.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravan Dethleffs, Caravans NIEUWS