ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Defa, Umefa en Dukdalf samen verder
Defa, Umefa en Dukdalf samen verder
Branche

Defa, Umefa en Dukdalf samen verder

  1. 12 februari 2018, 17:10
  2. 0 Reacties

Defa gaat verder als zelfstandige onderneming. Dat zal gaan gebeuren vanuit een vestiging in Leusden. Defa maakt daarmee geen onderdeel meer uit de de Doréma Recreatie Groep. Met ingang van 1 maart van dit jaar gaat Defa de internationale markt op. Vanaf dan heet het bedrijf DEFA Europe BV.

Defa, Umefa en Dukdalf toonaangevend

DefaInmiddels werkt Defa samen met Umefa en Dukdalf. Het Europese dealernetwerk is samengevoegd en kan nog beter worden bediend vanuit het onlangs nieuw gebouwde distributiecentrum. De productie van puur Nederlandse kampeeraccessoires en -meubels gaat ondertussen gewoon door.

Defa groeide in dertig jaar uit tot een succesvolle groothandel in exclusieve kampeermeubels, matrassen en een breed assortiment automotive artikelen. De Defa-zitkussens zorgen als vanouds voor meer comfort en steun. Daarnaast zijn er kampeertafels, -stoelen en voortentkasten. Ook de speciaal op maat gemaakte matrassen onder de naam ‘Defa-dream’ blijven opgenomen in het aanbod. Stoplock en Disklok zijn nieuwe producten in het diefstalbeveiligingssegment.

Umefa is goed voor onder andere ontelbare tentharingen en de Campking-producten. Frames, hamers, scheerlijnen. Zo’n beetje alles voor de tent behalve het doek. Dukdalf is het Nederlandse lichtgewicht kampeermeubelmerk. Ook voor een maatje groter. De drie toonaangevende Nederlandse merken leveren aan de vakhandel.

www.defa.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Onderweg NIEUWS