ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Decathlon waarschuwt voor kinderslaapzak Forclaz 10
Decathlon waarschuwt voor kinderslaapzak Forclaz 10
Nieuws

Decathlon waarschuwt voor kinderslaapzak Forclaz 10

  1. 12 maart 2018, 19:00
  2. 1 Reacties

Decathlon waarschuwt voor de kinderslaapzak Quechua Forclaz 10, verkocht tussen januari 2014 en september 2017. Het koord in de slaapzak kan voor ernstige problemen zorgen.

Koord verwijderen

“Het koord van de slaapzak kan zich wikkelen om de nek van de slaper, waardoor verstikkingsgevaar ontstaat”, aldus een melding op de site van het bedrijf.

De waarschuwing geldt voor types met het volgende artikelnummer:

In de kleur rood: 1783983
In de kleur rood: 2021659
In de kleur blauw: 1783981
In de kleur groen: 2021660

Heb je zo’n slaapzak dan moet je het koord uit de slaapzak zelf verwijderen, of dit in een winkel laten doen. Daarna is hij veilig voor gebruik. Je kunt de slaapzak ook terugbrengen. Dan krijg je uiteraard je geld terug. Op de website van Decathlon kun je zien hoe je het koord zelf kunt verwijderen. Ook krijg je hier verdere instructies als je voor een andere optie kiest.

Decathlon.com

Forclaz 10

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Anita - maandag 12 maart 2018 

    Beste heer, mevrouw,

    Wat goed dat u dit publiceerd! Wij zelf hebben afgelopen weekend een soortgelijke ervaring met een blauwe slaapzak van Vrijbuiter. Onze dochter van 8 jaar werd wakker met het touw strak om haar nek. We zijn ons rot geschrokken! Gelukkig goed afgelopen, maar je moet er toch niet aan denken wat er had kunnen gebeuren! Vr groet, Anita

    Beantwoorden

MEER Nieuws NIEUWS