12 volt

De wereld rond op 12 volt

Accessoires

Wie graag vrij staat, moet het zonder 230 volt stellen. Zonnepanelen voorzien de huishoudaccu van stroom. Op 12 volt kun je meer dan je denkt.

Op 12 volt kan bijna alles

  • Koelen op 12 volt kan prima met deze trendy mini-koelkast. Er passen zes blikjes in. Meer een leuk hebbeding, want een voorraadje eten past niet echt. Het ding weegt 3 kilo en kost 60 euro. Hij is hier te zien.
12 volt
  • Je pompt je luchtbed, voortent of roze flamingo op met deze elektrische pomp. Dat kost geen moeite en duurt het eerste koele drankje lang. Het is tenslotte vakantie. Bekijk hem hier.
12 volt
  • Een toilet op 12 volt van het Italiaanse Matro Marine. Het is een modern vormgegeven scheepstoilet. Dankzij de gladde porseleinen afwerking is deze pot eenvoudig schoon te houden. Het toilet is leverbaar in 12 en 24 volt-uitvoering en wordt geleverd inclusief een fraai vormgegeven bedieningspaneel. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Hier te zien.

En nog meer

  • Douchen kan ook prima via een aanstekerplug. Zet de jerrycan vooraf in de zon, dan is het water minder koud. Deze douche kost 62,50 en je ziet hem hier.
  • Een heerlijk bakje koffie zet je eveneens op 12 volt. Met deze Waeco koffiezetter zet je koffie via een filter. Water vullen en op het knopje drukken. De heerlijke koffiegeur is bij de prijs inbegrepen. Het apparaat kost 70 euro. Bekijk het hier.
  • Deze ventilator zet je met twee schroefjes vast. In de camper, caravan of tent. Blauwe bladen en een verchroomde behuizing. Mooie combinatie. Voor 17 euro komt hij naar je toe. Hier te zien.

Natuurlijk is de hoeveelheid stroom in een huishoudaccu niet onbeperkt. Het ligt aan het verbruik hoe lang je ermee doet. Meer weten over de zogenaamde energiebalans? Lees dan zeker dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant