De Tucky, tent én luchtbed én oranje

Tent

Het scheelt sjouwen en je valt op. Daarbij is hij ook nog deels oranje, een populaire kleur momenteel. De Tucky is bedoeld als festivaltent en alleen te koop voor grote afnemers als festivalorganisaties.

Tucky, recyclebaar met plek voor twee

Hij is gemaakt van één soort materiaal. Je zet hem niet op, je blaast hem op. En ja, Tucky komt inderdaad van een tukje doen. De matras zit eraan vast en na het opblazen kun je dus meteen naar bed. Geen scheerlijnen, geen haringen, geen stokken, geen binnentent. Je doet de tent dicht door het oranjekleurige zeil naar beneden te schuiven. Hij heeft plek voor twee, hij is 2,10 bij 1,60 meter. Wat neerkomt op 3,5 vierkante meter ruimte. Een veld vol Tucky’s zal er prachtig uitzien en is ook nog eens milieuvriendelijk. Want na gebruik recyclebaar.

De tent komt van Studio Ninaber, van Joshua Klappe. Die keek op festivals op van het gesleep met kampeerspullen en de enorme berg afval die dat achteraf opleverde. De Tucky wil hier iets aan gaan doen. Enige probleem is na een festivaldag je eigen Tucky terugvinden, lijkt ons. Dus kijk even voor de zekerheid wie er naast je ligt voordat je gaat pitten.
tucky
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!