ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Tucky, tent én luchtbed én oranje
De Tucky, tent én luchtbed én oranje
Tent

De Tucky, tent én luchtbed én oranje

 1. 12 augustus 2017, 19:00
 2. 4 Reacties

Het scheelt sjouwen en je valt op. Daarbij is hij ook nog deels oranje, een populaire kleur momenteel. De Tucky is bedoeld als festivaltent en alleen te koop voor grote afnemers als festivalorganisaties.

Tucky, recyclebaar met plek voor twee

Hij is gemaakt van één soort materiaal. Je zet hem niet op, je blaast hem op. En ja, Tucky komt inderdaad van een tukje doen. De matras zit eraan vast en na het opblazen kun je dus meteen naar bed. Geen scheerlijnen, geen haringen, geen stokken, geen binnentent. Je doet de tent dicht door het oranjekleurige zeil naar beneden te schuiven. Hij heeft plek voor twee, hij is 2,10 bij 1,60 meter. Wat neerkomt op 3,5 vierkante meter ruimte. Een veld vol Tucky’s zal er prachtig uitzien en is ook nog eens milieuvriendelijk. Want na gebruik recyclebaar.

De tent komt van Studio Ninaber, van Joshua Klappe. Die keek op festivals op van het gesleep met kampeerspullen en de enorme berg afval die dat achteraf opleverde. De Tucky wil hier iets aan gaan doen. Enige probleem is na een festivaldag je eigen Tucky terugvinden, lijkt ons. Dus kijk even voor de zekerheid wie er naast je ligt voordat je gaat pitten.

tucky

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Lilian Vlassak - dinsdag 22 augustus 2017 

  Ik zou deze tucky-tent/luchtbed heel graag voor mijn kinderen in onze tuin willen!!! Jammer dat hij nergens te koop is en alleen per hele grote oplagen gaat…. Misschien heeft er iemand eentje over na een festival ? Of valt hij ergens te winnen ofzo….?

  Beantwoorden

  Arnold - dinsdag 31 oktober 2017 

  Ik wil er ook wel één kopen, samen is ook een groot aantal….wie nog meer??☺️

  Beantwoorden

  Anita - woensdag 01 november 2017 

  ik wil wel eerst de vraagprijs weten?

  Beantwoorden

   Jos Mark - woensdag 01 november 2017 

   Wij ook, maar leuk istie wel!

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS

Vier keer nieuwe Ventura Air
Tent

Vier keer nieuwe Ventura Air

Ventura Air-voortenten heeft vier nieuwe modellen. Een opblaasbare voortent staat strak, is eenvoudig op te zetten en af te breken en daardoor ideaal voor korte vakanties en outdooravonturen. Ventura Air maakt gebruik van de…

 1. 19 februari 2018, 17:00
 2. 0 Reacties
Campooz gaat de grens over
Nieuws Tent

Campooz gaat de grens over

De ambities van Campooz zijn geen geheim. De Nederlandse producent van vouwwagens koerst op internationale expansie. De modellen Fat Freddy en Lazy Jack zijn te bewonderen in showrooms in Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk….

 1. 1 februari 2018, 15:45
 2. 0 Reacties
Campwerk haalt iKamper naar Europa
Tent

Campwerk haalt iKamper naar Europa

Campwerk, specialist op het gebied van tenttrailers en daktenten, is officieel partner van iKamper geworden en brengt daarmee de Kickstarter wonderdaktent Sky4X naar Europa. In Nederland is de daktent voor het eerst te zien…

 1. 18 januari 2018, 17:00
 2. 0 Reacties
Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel
Tent

Walker Ellips 280 met grondzeil en luifel

Nieuw bij Walker: de Ellips 280 met optioneel pvc kuipzeil en aanritsbare luifel inclusief raam en zijwanden. De Ellips 280 De modern vormgegeven Walker Ellips-280 wordt standaard geleverd met een 28 mm stalen frame….

 1. 22 december 2017, 11:00
 2. 0 Reacties