ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De Tucky, tent én luchtbed én oranje
De Tucky, tent én luchtbed én oranje
Tent

De Tucky, tent én luchtbed én oranje

 1. 12 augustus 2017, 19:00
 2. 4 Reacties

Het scheelt sjouwen en je valt op. Daarbij is hij ook nog deels oranje, een populaire kleur momenteel. De Tucky is bedoeld als festivaltent en alleen te koop voor grote afnemers als festivalorganisaties.

Tucky, recyclebaar met plek voor twee

Hij is gemaakt van één soort materiaal. Je zet hem niet op, je blaast hem op. En ja, Tucky komt inderdaad van een tukje doen. De matras zit eraan vast en na het opblazen kun je dus meteen naar bed. Geen scheerlijnen, geen haringen, geen stokken, geen binnentent. Je doet de tent dicht door het oranjekleurige zeil naar beneden te schuiven. Hij heeft plek voor twee, hij is 2,10 bij 1,60 meter. Wat neerkomt op 3,5 vierkante meter ruimte. Een veld vol Tucky’s zal er prachtig uitzien en is ook nog eens milieuvriendelijk. Want na gebruik recyclebaar.

De tent komt van Studio Ninaber, van Joshua Klappe. Die keek op festivals op van het gesleep met kampeerspullen en de enorme berg afval die dat achteraf opleverde. De Tucky wil hier iets aan gaan doen. Enige probleem is na een festivaldag je eigen Tucky terugvinden, lijkt ons. Dus kijk even voor de zekerheid wie er naast je ligt voordat je gaat pitten.

tucky

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Lilian Vlassak - dinsdag 22 augustus 2017 

  Ik zou deze tucky-tent/luchtbed heel graag voor mijn kinderen in onze tuin willen!!! Jammer dat hij nergens te koop is en alleen per hele grote oplagen gaat…. Misschien heeft er iemand eentje over na een festival ? Of valt hij ergens te winnen ofzo….?

  Beantwoorden

  Arnold - dinsdag 31 oktober 2017 

  Ik wil er ook wel één kopen, samen is ook een groot aantal….wie nog meer??☺️

  Beantwoorden

  Anita - woensdag 01 november 2017 

  ik wil wel eerst de vraagprijs weten?

  Beantwoorden

   Jos Mark - woensdag 01 november 2017 

   Wij ook, maar leuk istie wel!

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS