trends

Trends op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Beurzen

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat ook dit jaar weer bol van de trends. Eindeloos ontdekken? Dat kan van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht.

De hippe campervakantie: trends

De camper is helemaal hip. De modellen worden steeds ruimer en luxer. Stel je eens voor: je zit op een lekkere loungebank en kijkt door het panoramadakraam naar de zon. Douchen en koken doe je zoals je dat thuis gewend bent. Via een app op je smartphone zet je de kachel of airco een standje hoger en check je de inhoud van de gastank? Deze en meer trends zie je in Utrecht.

trends

Caravan voor iedereen

Ook bij de caravan zien we panoramadakluiken. En dan de Harmony 3 van Bürstner, een studie met een ongelooflijk interieur. Verder in Utrecht: het productiemodel van de Coco én de elektrische variant. En caravans voor families, voor koppels, voor iedereen. De keuze is enorm. Ga ruiken, voelen en proeven in Utrecht. Alle trends staan hier bij elkaar.

Compacte vouwwagens

Een compleet nieuw vouwwagenconcept is te zien met de primeur van de Nederlandse TakeOff. Comfortabel en binnen drie minuten opgezet. Je merkt amper dat hij aan de trekhaak hangt. Verder toont Trigano zijn nieuwe merk Outrex. Alpenkreuzer heeft een gelimiteerde oplage van de Duet. Campooz en Campwerk tonen hun stoere modellen. Holtkamper staat er met de Kyte, de Rolls onder de vouwwagens. Wat ze gemeen hebben: ze zijn compact, lichtgewicht en kosten nog geen derde van de gemiddelde caravan. Ga proefliggen in Utrecht.

Naar de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019.

Campingtrend Liveshows vanaf KCJ

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant