Split-unit Mestic

De Split-Unit airco Spa 3000 van Mestic

Accessoires

Split-Unit: de naam zegt het al. Deze airco bestaat uit twee delen. Via het raam zijn ze met elkaar verbonden. De Spa 3000 Mestic Split-Unit is eenvoudig te monteren.

Split-Unit voor de tropische nachten

Op je vakantie wil je natuurlijk lekker slapen. Ook tijdens de tropische nachten. Je kunt de ramen openzetten, maar je kunt ook kiezen voor een airco. Voor de Split-Unit van Mestic bijvoorbeeld. Bij deze airco hangt de condensor aan de buitenzijde van het raam. Aan de binnenkant hangt de verdamper. Het raam kan nog steeds gewoon open en dicht. De Split-Unit heeft een vermogen van 760 Watt en is geschikt voor ruimtes tot 25 kubieke meter. Genoeg voor je caravan dus. Of je camper/vouwwagen/tiny house.

De airco van Mestic zet je een uurtje voor het slapen aan. Dan is het in de caravan aangenaam koel als je naar bed gaat. Wil je hem de hele nacht aan laten staan omdat het echt te warm is? Daarvoor heeft deze Split-Unit een speciale slaapfunctie. Hij blaast dan zacht – op de laagste stand – en de controlelampjes gaan uit. Het geluidsniveau is met 53 db heel laag. Installeren is super eenvoudig en kun je zelf. Hij kan er ook net zo gemakkelijk weer vanaf. Zo neem je hem mee naar de volgende caravan. Of je leent hem uit aan vrienden. De prijs ligt rond de 650 euro.

Naar de site van Gimeg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!