Smart mover

De Smart Mover van Truma

Accessoires

Zelf duwen en trekken aan je caravan? Dat doen we in 2020 niet meer. Daar gebruiken we een caravanmover voor. De Smart Mover van Truma met Softstart-functie is een slimme keus.

Truma Smart Mover in twee versies

Met een caravanmover ben je niet langer afhankelijk van bereidwillige buren. Je spaart bovendien je rug. Een relaxed begin van de vakantie. De Smart Mover van Truma start zonder schokken. En hij stopt op de millimeter nauwkeurig. De mover is universeel. Dat wil zeggen dat hij op alle gangbare caravanchassis past. Deze over is er in een handbediende en in een automatische versie. De Smart M is handbediend. Dat wil zeggen dat je met één hefboombeweging de rollen op de band zet. Bij de volautomatische Smart A doe je dat door op een knop te drukken.

Vervolgens zet je met de knoppen op de draadloze afstandsbediening de caravan heel eenvoudig op zijn plek. Hellingen tot aan 13% zijn daarbij geen enkel probleem. De Smart M is geschikt voor alle soorten caravans (behalve tandemassers) tot 1800 kilo. De Smart A gaat nog ietsje verder: tot 2.000 kilo. Ze wegen 33 kilo (de Smart A een kilootje minder) en dan komt er nog een accu bij. Vijf jaar garantie en een prijs vanaf zo’n 1250 euro.

Naar de site van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant