Karsten verandaluifel

De ruime Verandaluifel van Karsten

Tent

Nooit eerder was er zo’n ruime luifel voor aan een Karsten-tent. De Verandaluifel is uit één stuk gemaakt en heeft een royale lengte van ruim twee meter.

Verandaluifel inclusief afsluitwand

De spiksplinternieuwe luifel wordt standaard geleverd met een afsluitwand. Je kunt zelf de kleuraccenten kiezen die het beste bij je basistent passen. Met deze luifel zet je snel een ruim onderkomen neer. Behalve met de afsluitwand is hij uit te breiden met een kuipzeil of een regenluifel.

Verandaluifel Karsten

De Verandaluifel is geschikt voor de Karsten 280, 300, 350 en 380. Hij is 2.20 meter diep en heeft rechte wanden. Hierdoor kun je de extra ruimte optimaal gebruiken. Er is genoeg plek voor een zitje of een keukenblok. De luifel is beschikbaar in zes verschillende kleuraccenten. Hij is er vanaf 999 euro.

Verhuisdeals bij Karsten

Karsten zit met het atelier inmiddels weer op het vertrouwde adres Factorij 9 in Zwaag. Daar staat de nieuwbouw. Ook de winkel gaat volgend jaar over. Daarom zijn er nu scherpe verhuisdeals. Karsten schrijft er in de nieuwsbrief dit over:

Alsof we nooit zijn weg geweest! – Nee, da’s niet bepaald waar. Maar we zitten er wel weer fijntjes bij op onze oude vertrouwde Factorij 9! Heerlijke ruime naaitafels, veel daglicht en- een hoop meters om te overbruggen, dát zijn we niet gewend. We moeten allemaal nog een beetje aarden natuurlijk, dat heeft even nodig maar elke keer als we het pand binnen stappen is het weer een verademing.

Karsten

Fijn om zo snel weer in productie te zijn! En dan te bedenken dat we nog geen twee jaar terug, op een donkere en gure avond in maart, met verslagen gezichten naar deze zelfde locatie stonden te kijken. We worden er nog steeds een beetje stil van, maar durven inmiddels voorzichtig opgelucht adem te halen. Eindelijk weer een beetje als vanouds en de ruimte en logistiek inrichten zoals het ons exact past. Niet meer behelpen. Alleen een beetje wennen (-:

Naar de site van Karsten Tenten.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant