De ruime Sun Living S 70 DF

Campers

Verrassend ruim, dat is de Sun Living S 70 DF. Deze net geen zeven meter lange halfintegraal is geschikt voor zes personen, ook op kenteken. Het aantal zit- en slaapplaatsen is toereikend. Waar al die ruimte vandaan komt? We verklappen de handige trucs.

S 70 DF goochelt met ruimte

Aan de dinette kunnen tijdens het rijden vier personen zitten, veilig in de gordel. Op de plek van bestemming passen meer personen aan tafel, want naast de deur is nog een extra zitplaats aanwezig. Het bed achterin staat in de lengterichting aan de bijrijderskant. Je kunt er overheen kijken, wat een extra gevoel van ruimte geeft. Ook de flinke stahoogte van 2.10 meter doet erg ruimtelijk aan. Alleen onder het optionele hefbed voor in de camper blijft minder stahoogte over, namelijk 1,90 meter. Dan het bad naast het bed achterin. Dat kan door het dichtschuiven van een lamellendeur helemaal verstopt worden. Het heeft dan ook de toepasselijke naam Hide-away-Bad. De deur kan ook het toilet laten verdwijnen, waarna de doucheruimte met wastafel optisch bij de slaapkamer lijkt te horen.
s 70 DF
Daarbij komt een zeer ruime garage met toegang aan beide kanten van de camper. Geen moeite met het opbergen van grotere voorwerpen. Ook handig is de all-in-one serviceplek. Vanaf hier zijn alle tanks en stroom centraal te bedienen. De S-serie van Sun Living heeft als basis de Euro 6-versie van de Ducato. De opbouw is van GFK. De campers zijn 2,32 meter breed en 2,87 meter hoog. Het maximaal gewicht is 3500 kilo. Opwaarderen naar 3650 kilo is mogelijk. De S 70 DF is er vanaf €56.635,-. De grotere variant – de S75 SC met een lengte van 7,42 meter –heeft achterin een queensbed. Toilet en douche zijn separaat. De S75 SC is er vanaf €59.295,-
www.sunliving.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant