Recool

De Recool: afbreekbare koelbox

Accessoires

Igloo maakt al jaren herbruikbare en recyclebare producten. Nu heeft het de eerste volledig biologisch afbreekbare koelbox. De Recool is een mooi alternatief voor reguliere koelboxen.

Recool in strijd tegen plastic

Momenteel drijft er meer dan 150 miljoen ton aan plastic in de oceanen rond. Naar schatting komt daar ieder jaar zo’n 4,8 tot 12,7 miljoen ton plastic bij. Plastic wordt niet afgebroken, maar valt uiteen in microplastic, dat zowel mens, dier als natuur beïnvloedt. Daar kunnen en moeten we iets tegen doen. Igloo is wereldwijd een van de grootste producenten van koelboxen. Het bedrijf is trots ’s werelds eerste volledig afbreekbare koelbox te kunnen presenteren.

Prima koelboxje

De Recool is gemaakt van volledig biologisch afbreekbare materialen. Namelijk: gerecycled papier en AKD (alkyl keteme dimer). De koelbox is na zijn levensduur volledig composteerbaar. Bovendien is hij ook nog eens herbruikbaar. Hij is waterbestendig en kan tot vijf dagen water vasthouden. IJs blijft vijf dagen goed. De Recool heeft een inhoud van 15 liter. Hij is stevig, met een draagvermogen van 34 kilo. Mooi alternatief voor koelboxen van piepschuim of plastic.

Recool

Meer informatie op onderstaande site. Hier kun je hem ook bestellen voor 19,95 euro

Naar de site van Igloo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant