ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home De oprolbare strandstoel: de rollstoell
De oprolbare strandstoel: de rollstoell
Accessoires

De oprolbare strandstoel: de rollstoell

 1. 23 juli 2018, 19:00
 2. 3 Reacties

Zó simpel zit het: overal genieten op de oprolbare strandstoel. In no time ga je op in de natuur. Meer comfort dan een kleed, duurzaam en natuurlijk. Houten frame en naar keus een linnen of katoenen doek. Gaat dit dé zomerhit worden met dit weer?

Rollstoell uit o o Den Haag

De stoel is een bedenksel van Haagse ondernemers. Broer Koen en zus Aafke presenteren hun strandstoel: een doodeenvoudig, ecologisch ontwerp met een eerlijke prijs. Op deze manier kan iedereen comfortabel van de natuur genieten op een 100% organische stoel. De rollstoell is een mooie tegenhanger in het assortiment van opvouwbare, lichtgewicht strand- en kampeerstoelen. Speciaal voor iedereen die meer comfort wil dan een picknickkleed én waarde hecht aan een duurzaam, natuurlijk product. De stoel bestaat uit een houten vierkanten frame en een stevig linnen of katoenen doek.

Rollstoell fietstas

Met ontbijt

Hij ziet er zo simpel uit dat je niet gelooft hoe comfortabel hij is. Daarvoor moet je eerst gaan zitten. Achteroverleunen? Ja hoor, je eigen gewicht zorgt ervoor dat het doek strak blijft. “Voor mijn Buitenontbijtjes zocht ik een manier om droog en schoon en vooral comfortabel op de grond te kunnen zitten”, aldus Aafke Hofman. “Het duurde niet lang voor mijn broer en ik een idee kregen voor dit ontwerp. De eenvoud én het optimale comfort maakt dat wij overtuigd zijn van ons product en niet kunnen wachten om alle buitenmensen van dit product te laten genieten.”

De rollstoell is online verkrijgbaar in twee varianten: 100% vlas (linnen) en 100% blauw canvas (katoen). Deze laatste is geïmpregneerd, wat hem waterdicht maakt. Bij de stoel ontvang je een op maat gemaakte draagtas, zodat je de stoel gemakkelijk meeneemt. Ook krijg er je een extra vijfde stok bij, waarmee je de stoel gemakkelijk uit elkaar tikt.

Roillstoell

Lokaal en sociaal

De volledige productie is opgezet vanuit een ‘lokale & sociale’ gedachte. De stof wordt genaaid in een sociale werkplaats (Haeghe Groep) in Den Haag en het houten frame wordt met de hand gemaakt door broer Koen. “We weten waar onze materialen vandaan komen en wie ze heeft aangeraakt. Op die manier kunnen we een natuurlijk product met een eerlijke prijs garanderen.”

De rollstoell is te koop op www.rollstoell.nl of tijdens een Buitenontbijtje voor €69,00 (vlas) of €59,00 (katoen). Tijdens alle Buitenontbijtjes kun je gratis proefzitten én er een aanschaffen als je er net zo blij van wordt als wij.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  KurtB. - vrijdag 03 augustus 2018 

  Webpagina “www.rollstoell.nl ” opent zich niet?

  Beantwoorden

   Jos Mark - vrijdag 03 augustus 2018 

   Aangepast, dank je!

  Jojo - woensdag 19 september 2018 

  Wat is dit anders dan de good old zit lap van Carl Denig. buiten de prijs natuurlijk.

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

PowerX Booster serie

Kampeerders gebruiken steeds meer elektronische apparatuur. Met de Li-ion powerbanks van EmergoPlus sta je nooit zonder stroom. Met de PowerX...

 1. 9 november 2015, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS